0 oy
230 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (298 puan) tarafından
Bebeğim 3 aylık grip oldu antibiyotik kullanıyor.  Benimde ateş 39a çıktı birden nasıl oldu anlamadım memem kitle kitle olmuş. Hemen acile gittim antibiyotik veremem mastıt olan memeni sağ sütü at çocuğa enfeksiyon geçmesin diğerini emzir dedi. Bı kere daha olmuştu o zaman emzir demişti doktor kafam karıştı.  Napicam ateşim çıkıyor çok ve çok ağrım var önerisi olan ? Ayrıca diğer göğsüme de uzun zamandır çok az süt geliyor biri büyük biri küçük. Kaldı.

7 Cevaplar

0 oy
(64 puan) tarafından
Canm gogukerini scak suya sok masaj yap birde lahana yaprağını dolaba koy soğuk soğuk göğsüne koy ins şifa olcak ❣️ geçmiş olsun 
(298 puan) tarafından
Mastıt olan göğsümu emzirebilir miyim peki
(64 puan) tarafından
Ben emzirdim emzir dendi doktor bişey olmadı
-Reklam-
0 oy
(193 puan) tarafından
Mastit olan göğsünüze sıcak havlu koyun bana çok iyi geldi birde beyaz lahana koymuştum herkes soğuk diyor ama ben onuda haşlayıp sıcak koydum birde doktorum bana dedi az olanı önce ver her zaman emzirmek için sonra çok olana geç dedi bende öyle yaptım ve şimdi az olanda biraz çoğaldı diğeri kadar olmasada fark çoktu o azaldı geçmiş olsun ama mastit olanı sağarken mutlaka sıcak havlu koyun açılsın kanallar doktorunuza sorun tekrar ama genelde kanasa bile emzirme tavsiye ediyorlar şaşırdım
0 oy
(3 puan) tarafından
Canım ben çok kez mastit oldum kesinlikle tek çözümü mastitli mastitli memeyi emzir öncesinde güzel ılık bir düş al sonra emzir 1 gününü alabilir.parol al bir tane zararı yok kirginligini  ateşini alır yarın sabaha birseyin  kalmaz çok kötü olursan acile git parol damardan verirler önce rahatlarsın.sonra dediğim  gibi hep emzir enfeksiyonlu değil o sut bebege zararı olmaz bende hemsireyim ve bu süreçte hep doktorlarimin  öneriside  buydu.
0 oy
(33 puan) tarafından
Benim bebeğimde 3 aylık mastit oldum genel cerrahi ye gittim antibiyotik verdi hemde emzir sağ ddi 
0 oy
(33 puan) tarafından
Seninki çok kötü olmuş ultrason da baktılar mi eline kitle geliyosa apse yapmış doktora git bence boşuna acı çekme ilaçsız gecmezmis bende gitmek istemedim ama iyiki gitmişim
0 oy
(556 puan) tarafından
Bazı doktorları anlamak imkansız. En önemli çözümü emzirmek o memeyi. Üstelik o kadar kitle ve ateşle antibiyotik şart oluyo yoksa o ağrı sızı ve ateşle bebekle de ilgilenmek çok zor oluyor. Bence bi kez daha gidin acile. 
(298 puan) tarafından
Ay mahvoldum valla ya tekrar gidicem emziriyorum geceden beri daha iyi gibi ama şişlik hala var
(556 puan) tarafından
Ağrı acı bi yana ateşten titreme gelince çok fena oluyo. Ben de acile gitmiştim anında ilaç yazdı doktor. Bazıları acıyı kendileri çekmeyince dayan demeyi biliyorlar sadece. Mutlaka gidin böyle olunca insan bebeğiyle de ilgilenemiyor.
0 oy
(56 puan) tarafından
Ayda iki kere mastit olurum. Sana tecrubemi yazayim. Mavi jel torbayi kaynar suda ısıtıp beze sariyorum.katini dauanabilecegim en sicak haliyle sariyorum. Onu gogsumde 10 dk belletiyorum. Sagabildigim kadar sagiyorum. Sagarken mutlaka elinle memeye masaj yap. Sonra yine sicak uygulayip emziriyorum. Bu sekilde gidiyor kitle. Ama atesin cikarda dusmezse mutlaka doktora gidip antibiyotik kullanmalısın. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 108 göst.
15 Ağustos 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde MelikeYlmz (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 201 göst.
24 Ekim 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Yenianniş1 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 443 göst.
7 Haziran 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Rüya aysel (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 400 göst.
1 Eylül 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Gülmer (77 puan) tarafından soruldu
...