0 oy
189 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (27 puan) tarafından
Arkadaslar kizim 20 aylik renkli biseyler görunce veya heycanlaninca kendini skiyor ve titremeye basliyor . Bi sure kizdik daha fazla yapmaya basladi simdi görmemezlikten geliyoruz fakat hala yapiyor . 10 saniye fln kendini skiyor titriyor biraz duruyor tekrar basliyor 5 6 kere yapiyor günde . Sizdede varmi boyle durum normalmi sizce 
Bebek Ayı 20

4 Cevaplar

0 oy
(128 puan) tarafından
Canım hasta olmasın ni doktora götür 
-Reklam-
0 oy
(100 puan) tarafından
Benim oğlumda yapıyor ağlayınca 2.5 yaşında sinirlenince üstüne varma terk edecektir korkma 
0 oy
(1,365 puan) tarafından
Benim kızım da kendini sıkıyor ama, çok nadir yapıyor kısa süreli bizim ki. Anneciğim neden kedinin sıkıyorsun bak ben yanındayım merak etmek korkulacak bişey de yok gel sana bi sarılayım hemen geçer diyorum, yapma etme derseniz inatlaşıryorlar,  bizim ilk şöyle oldu, kayınvalidem de kayınpeder de hastalar, kayın pederin hasatene işi vardı, 10gün bende kaldı kayınvalidem, kızımda babaannesini hiç istemedi evde çok huzursuzlandı babaannesi yüzüne bile baksa kızıyor annee die kucağıma kaçıyordu ya ondan dolayı oldu, yada kayınvalideme banyo yaptırıcam die üst katımızda ablaya verdim  yarım saatliğine ki onu tanıyor biliyor yabancılık çekmiyor, ya orda kadın buna kızdımı acaba die düşünüyorum, çünkü abla bana dedi ki İrem kendini sıkıyor bir iki defa yaptı neden die bana sordu, bende hiç öyle birşey yapmaz ki dedim ilk ozaman yapmış bilemedim ya düzen bozuldu evde yabancı birisi var die çünkü uyku saatleri de geriledi babanneden dolayı, yada üst kattaki abla bişeyine kızdı yapma die.
(1,365 puan) tarafından
Bu arada yabancı derken( kızıma biraz uzak kaldılar) çok yakın oturuyoruz ama çok hastalık vs ile uğraşıyorlar 2senedir hali ile kızıma biraz yabancı kaldır sık görüşemedikleri için.
(27 puan) tarafından
Seninki kac aylik canim . Bizde annemgile tasindik bosanma seyleri fln oldu belkide dedigin gibi degisijlik yuzundendir
(1,365 puan) tarafından
23 aylık kızım, düzen değişiklik yaşamışsınız ciddi oranda, anneniz mi boşandı doğru anladım dimi, sizin ayrılmanız o daha da kötü etkiler çünkü bebişi onlar okadar zekiler ki herşeyi anlayıp hissediyorlar,(Rabbim tüm bebişi anne babası ile sağlıklı ortamda büyütmeyi nasip etsin) ondan olabilir canım geçer siz çok yapma etme demeyin görmezden gelin yada bi sarılıp öpün bak geçti ben yanındayım ve seni çok seviyorum die.
(27 puan) tarafından
Yok canim ben ayrildim . Anne babamla kalmaya başladim. Bende kücuk anlamiyor saniyodum gercekten böyle seylerle belki belli ediyor oda.. aslinda mutlu öyle aglamasi falan yok ama kendini skiyor evet en iyisi bi doktorada göturmek belkide
(1,365 puan) tarafından
Allah hakkınızda hayırlısını yazsın kuzum bazı ayrılıklar daha sağlıklıdır tabiki, Rabbim sana da evladına da sağlıklı güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah, tabiki hissediyorlar herzaman kinden farklı şeyler yaşanıyor, bence de bi danış yine de doktora, bu ciddi bir problem değil ama başka şeyler de çıkmaması adına bi danış sen yinede.
(27 puan) tarafından
Tesekurler allah razi olsun canim amin
0 oy
(297 puan) tarafından
Bir çocuk dr una görürseniz endişenizi giderirsiniz hiç olmadi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 241 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.
3 Kasım 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Derya bozdemir (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 168 göst.
31 Temmuz 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Dilllllaraaa (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 129 göst.
21 Ocak 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde mercimek1812 (100 puan) tarafından soruldu
...