0 oy
227 göst.
Profil image Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (361 puan) tarafından
Merhaba anneler, 2 buçuk aylık oğlumun ağız kenarlarında küçük kırmızı sivilceler çıktı, doktorumuz önce egzama sonra alerjik olabilir dedi, daha önce kandan alerji testi yapılmıştı temiz çıkmıştı ama şimdi tekrar 2 test istedi. 

" FX5 ve Phadiatop" testleri nasil yapılıyor acaba yaptıran var mı ?

2 Cevaplar

0 oy
(160 puan) tarafından
Ben sana şunu diyim. Bence yaptırma. Ben yaptırdım. Pişman oldum. BEBEĞİMİN vücudunda her yerinde kırmızı noktalar çıkmıştı 3 ya da 4 aylık filan. Doktor senin sütünden alerjimolmuş senin yediğin bir şey dedi. En iyisi alerji testi yapalım alerjisi olan şeyi sen yemeyi bırak dedi. Ve kan verdik. Ama kan vere tam bir krizdiiii... Zaten bebeklerin damar yolunu bulmak ve kan almak öyle zor ki. Erken bebeklik döneminde çok zorunlu hallerde zaten kan alınıyor bebeklerden mesela 10. Aya gelince Bi gelişim değerlendirilmesi için. Ama 4 aylıkken alerji testi için öyle zor kan alındı ki sonra doktor korkusu hastanede kokusu başladı. ben tekrsr elzem olan durumlarda bile kan vermek istemedim. Pekiiiii alerji testinde ne çıktı sonuç??? Hiçbir şey. Hiçbir şeye alerjisi yokmuş meğer. Doktor mevsimsel geçmişten oldu demekki ama hiç olmazsa emin olduk dedi. Vucudunu boş bol nemlendir dedi. Sonra kendiliğinden geçti öyle.. 

Bu benim yaşadığıöim tecrübe.  Siz de durum daha farklı olabilir daha farklı seyredebilir. Bu sizin tercihiniz. Karar sizin. 
-Reklam-
0 oy
Profil image (213 puan) tarafından
İsmini bilmiyorum ama bizede yapıldı bir deri testi birde kan deride 15 gıdaya karşı test yapıldı yumurta bal vb hiç birine karşı çıkmadı ama kanda çıktı kanımda normal kan tahlili canım herhangi bir şey yok yani korkulacak 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 349 göst.
0 oy
3 cevap 452 göst.
0 oy
4 cevap 323 göst.
...