0 oy
293 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (1 puan) tarafından
Kizlar 24 saat oluyor 9 aylik oglum bazadan dustu bir anlik ikimizde uyuyorduk normalde hic yanimda yatirmam yeni disini cikariyor gece uykusuz kaldn sanirim yanima almisim cok kötu hissediyorum iyi bir anne degilmisim gibi o sesi kafamda atamıyorum cok sakiniyorum ama yine basaramdn
Bebek Ayı 9 aylık

3 Cevaplar

+1 oy
(137 puan) tarafından
Ben oturduğum yerde kucağımdan düşürdüm nasıl korktuk. Eşim 4luleri yakıp hastaye yetiştirdi .  Şişmişti kafası ve ilk düşmesi idi. Eğer hastaye götürme imkanınız varsa nasıl bekleyebiliyirsunuz  gerçekten . Ben mi fazla abarttım siz mi rahatsiniz . 24saat geçtiyse Allah'ın izniyle birsey olmamıştır. 
-Reklam-
0 oy
Profil image (1,852 puan) tarafından
Hastaneye gitmek için ne gibi bir belirti bekliyorsunuz ?
(1 puan) tarafından
Kayinim doktor bir belirti gorursen gotur dedi pandemiden dolayi hastaneye gidemiyoruz bana kalsa 1 dk durmam esim bekleyelim diyor
Profil image (1,852 puan) tarafından
Yerinizde olsam kimseyi dinlemez götürürüm benim oğlum kafasını sert bir şekilde kapıya çarptı hastaneye gittik ben telaşla bir şey olmuşmudur diye sorarken doktor haklı olarak ben müneccim değilim tomografi çekmeden bilemem dedi tersledi beni..
(1 puan) tarafından
Cok haklısınız
0 oy
(16 puan) tarafından
Göz bebeklerinde büyüme kusma yoksa götürmene gerek bile yok  bebeğinizin hareketlerin bir gariplik bence öle şeyler yoksa götürmeyin hastaneler berbat zaten götürüp hasta edip getirmeyin çocugu 3. Kattan düşmemiş çocuk alt tarafı bazadan düşmüş :)
(1 puan) tarafından
Gece hic uyumadim hep gozlemledim hic bir problem yok 24 saati gecti neredeyse
Profil image (1,852 puan) tarafından
İnsanlara yanlış bilgi vemeyin göz bebeklerinde büyüme, kusma,denge kaybı vs bunlar kafa travmasinin beyin kanamasinin en son belirtileri ..

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 237 göst.
22 Mayıs 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Efe'm (870 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 495 göst.
0 oy
1 cevap 269 göst.
16 Mayıs 2020 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Zahid (8 puan) tarafından soruldu
...