0 oy
2,213 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (198 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar bebeginizi baskasina birakiyor musunuz hic? ben asla yapmam kaynanam arada laf vuruyo hic birakmiyorum diye kendisine de yok sen benden dahami iyi bakicaksin falan sacmaliyor 1 yasindan kucukkende soyluyodu simdide 13 aylik yine oyle goturimmi dediginde hayir diyorum siz olsaniz birakir misiniz dunyada neler neler oluyo hic kimseye guvenipte ben birakmam ya dusse ya kesici bisey alsa yani ne blim bana cok ters geliyor cocugunu baskasina birakanlar siz ne dusunuyorsunuz?
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

50 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendi annene bırakıyorsan bir kac  saatligine ka6nanada bırakırsın. Bebegimle tekim annem yada kaynanam gelincr markete cikiyorum birsryler aliyorum hic uoktan hava alıyorum. 
-Reklam-
0 oy
(67 puan) tarafından
İşim olduğu zaman bi anneme eşim evdeyse ona bırakıyorum ama yarım saat olmadan ararım napiyo agliyomu sen napiyisun başındasin demi uyandı mi mama verdin mi onun dışında bırakmam özleyen olursa gelsin senin yanında kalsın hasret gidersin sonra dönsün evine esimde olsa ararım mutlaka 
0 oy
(626 puan) tarafından
Bizde durum şöyle,Evin her noktasında güvenlik önlemleri olabildiğince alıyorlar.. babanne dede sürekli çocuğu takip ediyor başıboş kalmıyor hiç bu açıdan sorumluluk sahibiler..benim sıkıntım şekerli besin veremeye çalışmaları ve bazen yemeği ağzına çok basıyorlar. milyon kere söylüyorsun ama yok bu 2 konuyu aşamıyoruz.. böyle olunca benim de bırakasım gelmiyor..aklı başında sorumluluk sahibi akraba komşuya bırakılmalı yoksa çocuk size bagımlı olur..ama dikkat dediğim gibi sorumluluk sahibi,gözünü üzerinden ayırmayacak önlemler alınacak vs
0 oy
(828 puan) tarafından
Annene de bırakmıyorsun? Kayınvsliden de babanesi bırak babanesiyle de vakit geçirsin o sevgiyi görsün kendine anı biriktirsin.. Ben babanemle ananemle cok güxel anılar biriktirdim ve iksiide rahmetli oldu keşke daha cok zaman geçirseydim onlar bizim atalarımız duaları bile şifadır neticede senxe annesin ve ilerde sende anane yada babane olacaksın onkarın yerine koy kendini canım :) 
0 oy
(490 puan) tarafından
Benim kızım 2 aylık. Arada nefes almaya dinlenmeye ihtiyacım oluyor. Annemi çağırıyorum. Veya eşim evde kalacağı gün annemle konuşuyorum. O bebeğime 2-3 saat bakıyor. Bende bi nefes alıyorum. Sonuç olarak onlar dedesi ananesi:) Benide o büyütmüş. Neden bırakmıyım?  Aksine benden daha iyi bakar :) 
0 oy
Profil image (565 puan) tarafından
Ah keske yakinimda olsalarda biraksam bazen nefes almak istiyorum.disari cikmak muzik dinliyip yurumek denizin kokusunu icime cekmek ay noldu kosudumu dustumu agladimj ne istiyor acmi demeden baska seyler dusunerek kafa dagitmak istiyorum.olsa kaynanam birakirim valla onunda  yavrusunun yavrusu sonucta
0 oy
(147 puan) tarafından
Tabikide hayir birakmam kaynanamada kendi annemede hickimseye birakmam sonuc da onun bana ihtiyaci var baskasina degil.
0 oy
(1,259 puan) tarafından
Ben babasına bile güvenib bırakmazken onlara asla güvenib vermem 3 cocugum var hic birini cok acil bişey olmadıgı sürece bırakmadım hic kimse benim kadar dikkat etmez bişey olmaz cocuktur öyle böyle büyüb diyerek galeye almazlar işimi şansa bırakmam gözğmün önünde gelsinler sevsinler
0 oy
(7,202 puan) tarafından
Başkası diye hitap ettiğiniz kocanızin anne babası onlara da bırakırım kendi ailemede birakirim ne olacak sanki 
(198 puan) tarafından
Tamam sakin olun kendi fikrimi soyledim sedece siz neyi dogru biliyorsaniz yapin tabi ..
(7,202 puan) tarafından
Yoo sakinim bende kendi fikrimi söyledim sıkıntı yok yani :) başkası diye onları kastedmissiniz onun altını çizmek istedim onlara bırakırım ama baskasins bırakma.:)
(198 puan) tarafından
Kendince hakli olabilirsiniz tabi ama inanin turkiyedeki aklimla suan yurt disindaym burdaki aklim arasinda cok fark var her seyi duygusalliga vurmayin lutfen onlardada kalabilir falan yani suanki haberleri izliosunuz kimseye guven kalmamis cok savunmaszlar siz en ufak kizsanizda cocugunuzun gonlunu alip ozur dilerim şu sebepden dolayi sesimi yukselttim deme potansiyelindesiniz fakat eski toplum aaa ne olacak cocuktur diyip gecistirebiliyorlar inanin cok derin seyler kalio o cocukta cocugunuz kendini bildigi savunmasini yapabilecek duruma geldiginde ona sorarak yapin derim iyi aksamlar :)
0 oy
(131 puan) tarafından
kayınvaliden uzakta ama ben sırf torunlarını görsünler diye hiç başkasının evinde kalmayı sevmediğim halde gider 1 ay kalırım ve çocukla zaman geçirsinler baş başa bırakmak için markete bahçeye çıkarım . burada olsalar bırakırdım emin olun onlar torunlarına kendi evlarından daha iyi bakarlar torun başkadır derler ya ben katılıyorum . kendi babam der gezmeye çıkabilir miyiz yürüyüş yapalım der hazırlarım anlatırım gönderirim tabi ki takip ediyorum bir yerde oturdukları zaman hemen foto isterim oynarken video atar ara ama yolda yürürken bile ne arattırırım ne de ararım dikkat dağınıklığı olmaması için bebek arabasında olsa bile eline telefon alma fotoğraf çekmek için diye uyarırım ne olur ne olmaz sen dikkat edersin ama araba gelir farketmezsin derim pinpirikli davransam da izin veririm .  21 aylık kayınvalideme diyorum büyüsün yazın size göndericem kalsın zaman geçirin . bir gün aynı duyguyu bizde yaşayacağız rabbim nasip ederse
(198 puan) tarafından
Valla ne diyim hayirli kaynanan kayinbaban varmis ki çocuğunu emanet edebiliyosun ne mutlu sana :))
(131 puan) tarafından
çok şükür onlardan da Allah razı olsun oğlum bağımızı güçlendirdi.ben bebeğim olmadan önce sene de bir belki giderdik bebeğim oldu zaman oldu 3 ayda bir görsünler diye götürüyorum sürekli fotoğraf atarım görüntülü ararım seyrederler bebeği .

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 514 göst.
11 Ocak 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde İkranur1. (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 517 göst.
23 Aralık 2019 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Yagmuruntopragi (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 274 göst.
18 Ekim 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Erkenci kus (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 333 göst.
...