0 oy
230 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (163 puan) tarafından
Arkadaşlar iyi geceler. Oğlum kronolojik 12 aylık ama düzeltilmiş 10.5 aylık prematüre. Son 1 2 haftadır geceleri sabah 7 ye kadar aralıksız uyurken şimdi gece 2 3 bazen daha fazla gözü kapalı şekilde çığlık çığlığa ağlıyor lambayı yapmama evin içinde gezinmeme rağmen uyanmıyor bu aylardaki bebeklerde bu durum normal mi 2 oldu ytiyorum gözümü kapamam ile birlikte ağlayarak uyanıyor azı dişleri çıkıcak sanırım izleri var şimdi yarim ölçek calpol verdim rahatlasın diye basından geçen anneler bana da yol gösterebilir mi bu arada oğlum ile birlikte aynı yatakta yatıyoruz 

1 cevap

0 oy
(47 puan) tarafından
Ben abartısız söylüyorum tam 6 aydır geceleri ayaktayim kızım uyku nedir bilmiyor. Emziriyorum uyutuyorum yarım saat sonra uyaniyo ağlıyor karnı aç yatıyodur belki diyorum ama gece uyumadan 1 saat önce biseyler veriyorum yine aynı. Geceleri bildiğin hep ayaktayız kızım da ben de babası da perişan olduk doktora götürdük Bi sıkıntısı mı var diye ama muayenesi gayet normal dedi sonuçları da iyi çıktı. Daha diş çıkarmamıştı onun huzursuzluğu olabilir dedik çünkü aylarca eline ne geçse isiriyo. Neyse sonunda geçen hafta sol üst dişi çıktı ama hala uyku aynı. Ve hala herseyi ısırıyor eline havuç yeşil soğan salatalık veriyorum bazen iyi geliyo uyuyo jel sürüyorum biraz idare ediyor yine uyanıyor sabaha kadar Allah bilir kaç defa ama en azından ağlamıyor. Sanırım dislerimiz çıkana kadar böyle geçecek en azından azı dişleri. Siz de eline sürekli salatalık havuç ve yeşil soğan verin. Bi de jel sürün. Ben dentijel  kullanıyorum. 
(163 puan) tarafından
Canım bizim 6 dışımız var azı dişleri de geliyor az önce dr dan geldim aylık kontrol için gitmiştim dr uyku terörü atak haftasında olduğunu söyledi bebekler bu aylar anneden ayrılma kopma korkusu yaşarlarmış o yüzdenmiş birde artık rüya görmeye başlıyormuş rüyasında korkup aglayabilceginu söyledi bizim de bütün tahlillerimiz temiz cıktı sağlıklı olsunlar da bu süreçlere razıyız:))
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 171 göst.
10 Eylül 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Şirin Karimova (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 444 göst.
29 Mayıs 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 154 göst.
23 Aralık 2022 24-36 ay arası bebekler kategorisinde GülserenAybars (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 212 göst.
2 Kasım 2021 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Yusuf Eymenin annesi (125 puan) tarafından soruldu
...