0 oy
131 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (22 puan) tarafından
Herkese selamlar iyi geceler anneler bende yeni anneyim. Bebeğime kolik teşhisi konuldu çok ıkınma sıkılma bolca ağlama nöbetlerimiz oluyor doktorlar normal diyor metsil başlandı günde 4 defa 4 damla ha bu arada birde erkek bebek olduğu için inmemiş testis sorunumuz var tek taraflı bazen kanal yoluyla yukarı çıkıp çocuğa sıkıntı verebileceği söyleniyor çocuk cerrahisi 3 ay içinde inmesi lazım takip edelim dedi cerrahiye henüz ikinci kontrole götürmedim ama bebeğim bazen hiç susmuyor çok ağlıyor çözemedim normal çocuk hastalıkları doktoru da işte metsil filan verdi  kolik olduğundan mıdır yoksa bu testisinin verdiği bir sıkıntı mı acaba kafam çok karışık gerek acil gerek poliklinik her türlü hastaneye götürüldü İstanbul'un en iyi hastanelerinde bakılıyor kontrol ediliyor doktorlar herşey normal diyor ama çok ağlayınca huzursuz olunca  dayanamıyoruz etrafta psikolojimi bozmaya başladı çocuğun başka bir rahatsızlığı mi var filan diyen diyene siz annelerin de kıymetli fikirlerini almak istedim ne yapacağımı şaşırdım çok sağolun şimdiden.
Bebek Ayı 50 günlük

2 Cevaplar

0 oy
(149 puan) tarafından
Yanlış anlama ama ben bütün annelere söylüyorum bunu cocuga her zaman Felak nas ayetelkursu okuyun bilmiyorsanız int. Açıp çocuğun odasında günde 5dk dinletin çünkü bizim bile nazarimz değer çocuklara çünkü çok seviyiruz negatif elektirigi hemen çekerler benim ikizlerime hergun açıp dinletiyorum 4ayliklar dinleyince inan susuyorlar 
(22 puan) tarafından
Sürekli okuyorum kendim kulağına yazmamış olabilirim ama okuyorum aynen dediğin duaları
-Reklam-
0 oy
(293 puan) tarafından
Canım bu anlattıkların kolik mi değil mi pek fikir oluşturmada. Kolik bebeklerin ağlaması farklı oluyor zaten susturamıyorsun. Bide genelde kabız olmadıkları halde kaka yapamıyorlar. Gaz çıkarmada aşırı zorlanma oluyor. Sürekli kendini sıkıyor. Arada her bebek ağlar. İlla bi hastalık var demek değil inşallah bi sıkıntısı yoktur. 
(22 puan) tarafından
İnşallah canım çok sağol

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 315 göst.
0 oy
1 cevap 137 göst.
23 Nisan 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Bir anonim (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
14 Nisan 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Ebr123 (45 puan) tarafından soruldu
...