0 oy
216 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (92 puan) tarafından
Kızlar her seyi denedim ama göğüs uçlarim hala acıyor bebeğim emdiginde aklim cikiyor acidan. Bi sey değdiginde de cok aciyor. Lansinoh, ayva cekirdeginden jel, zeytinyagi, balmumu göğüs kalkani denedim yok hicbiri gecirmedi. Bebeğim memede cok fazla kaliyor ondan hep tahriş oluyor kahverengi kısmı da almasina rağmen uçlari cok aciyor. Göğüslerim dinlenince iyilesir gibi oluyor mama ver göğüslerin iyilesene kadar diyorlar ama sütüm azalir ya da birikir mastit olurum diye de korkuyorum. Yok mu bi çaresi bu göğüs ucu ağrısının ?
Bebek Ayı 42 günlük

7 Cevaplar

+1 oy
(553 puan) tarafından
Garmastan pomat çok etkili

Gümüş kapakla kullan inşAllah Rabbim şifa verir 
(179 puan) tarafından
Kapksiz bile mucize yaratiyo aynı gün farkı görürsünüz bende kullandim
-Reklam-
0 oy
(4,363 puan) tarafından
Benim 2 ay oldu geçmemişti aktardan kudret nari al sür cok iyi bisey 4 gune gecmisti
0 oy
(55 puan) tarafından
Eczanede gögüs ucu koruyucu silikon var meme seklinde onu al gögüs ucuna takip o sekilde emziriyosun ne yara oluyo ne canin yaniyo ben 2 aydir bebegimi bu sekilde emziriyorum cok rahat oluyo ilk zamanlar benimde cok aciyodu dogum yaptigim hastanedeki hemsire gögüs ucum yok diye aldirmisti hem korumaya hem cikarmaya ysrdimci oluyo.
(670 puan) tarafından
Bu silikon ucu uzun süre önermiyorlar ama anne bebegin ten temasını engelliyor. Hastanede biz de almıştık bir iki gün dedi emzirme danışmanı sonra kullanmayın dedi. Benim oğlum onunla emmedi zaten.
(55 puan) tarafından
Anladim öyle fakat ama diger yandan cekilen acidan bebeginle arandaki temas iskenceye dönüyo biran önce bitsin diyosun sicakligi herturlu alir bebeklerimiz önemli olan doymalari.
0 oy
(120 puan) tarafından
Kantaron yagi ile 3 gunde iyilesti benim ki cok sukur. Kesinlikle tavsiye ederim 
0 oy
(23 puan) tarafından
Saydığınız çoğu şeyi ben de denedim hiç fayda etmemişti. Bi sürü krem sonunda tek ve en iyi gelen şey nisavit krem sürüp ardından havalandırmak oldu. Şiddetle tavsiye ederim. 
0 oy
(670 puan) tarafından
Benim olması ama bundan çok çeken ve hicbir krem fayda etmeyen bir arkadaşım çareyi kuru tutmakta buldum demişti. Emzirdikten sonra kurulayın ve tamamen kuruyana kadar açık bırakın. Bir deneyin bakalim inşallah faydasını görürsünüz.
0 oy
(68 puan) tarafından
Bende sizin gibiydim eczaneden garmastan pomad aldım her emzirme sonrası sürdüm gümüş kapak kullandım 3 4 günde hemen iyileşti çok iyi geldi lansinoh gakan diğerleri pek işe yaramaz bu dediğimi uygulayın çok faydasını görürsünüz ama kremi emzirmeden önce ıslak pamukla siliniz 
...