0 oy
230 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (156 puan) tarafından
Bebegimin kakasi yesil hep. Yani son bir haftadir. İlactandir dedim ama acaba gitsem mi doktora bugun icime kurt dustu yani. 
Bebek Ayı 1 bucuk

5 Cevaplar

0 oy
(156 puan) tarafından
Yokmu kullanan bacilar
-Reklam-
0 oy
(21 puan) tarafından
Bizde 15 gündür kullanıyoruz kakasında herhangi bir değişiklik yok aynı yani 
0 oy
(5 puan) tarafından
Relaktaz kullaniyorum ancak kaka rengi yeşil değil. Kaka rengi yeşil olma sebepleri bebek üşümüş olabilir ya annenin yediklerinden olur.daha önce bizim de o şekilde sorunumuz vardi geçti. Relaktaz dan önce soguk zincir ile olan enzim damlasını kullanırken kakasi yeşildi. Bizim için ayrıca sut alerjisinden suphelendi diyetteyim 15 gündür. Kontrole hafta içi gideceğiz nasipse. Doktora tabiki götürün tahlil ister belki içiniz rahat eder.
0 oy
(123 puan) tarafından
Ben kullanıyorum ama değişmedi yani 
0 oy
(431 puan) tarafından
Emziriyorsaniz onsut çok alıyor olabilir. O zaman kakasi yeşil oluyor diyolar. Sonsut e dikkat edin. 
(156 puan) tarafından
Kac dknemzirmem.gerek tek memede
(431 puan) tarafından
Valla en basta yani ilk dogdugunda 30 dk diyo hemşireler. Sonra 20 dk diyolar. Ama 45 günlük olmuş bebeğiniz artık 10-15 dk da memeyi bosaltabilir..emzirme danışmanı oyle demisti..
(156 puan) tarafından
Anladim canm ozmn ben bide soyle bi durum var guzel beslenemiyorum.ay simdi valla agliycam anlatirken. Beslenemiyorum tekim cunku bebegimde gunduz asla uyumuyo aksam uyudugundada bende uyumak istiyorm ne kendme bakabiliyorm ne yemek yapsbiliyorm ne banyo yapabiliyorm evim zaten pislik icnde artk. O dedgnz son sut yagli oluyor demekki beslenemedigm icin yagli sutum yok:(:(
(431 puan) tarafından
Yok yok öyle düşünmeyin ne olur. En basta inanın.. evet beslenme konusu sıkıntı sizi xok iyi anlıyorum. Hazir sandviç vs hazirlasaniz yanınıza.hemen onu tüketseniz..elma vs meyve yiyebilseniz. Bunları eşiniz varken hazırlayın kutuya falan. Hemen yenecek vaziyette olsun yani.
(156 puan) tarafından
Her seyde gaz yapiyo ne yesem onuda sasmis durumdayim
(431 puan) tarafından
Ayni şekilde. Mandalina portakal yiyemiyorum. Elma yiyorum e her zaman da elma istemiyor insan . Bazen muz . Yemek ne yiyecegimi şaşırdım. Lahana , pirasa , karnabahar,  kuru fasulye,  nohut mercimek gaz yapıyor diyolar. E ne yicez
(156 puan) tarafından
3. Ayin sonuna kadar sabretsek sonra hareketleniyorlar gaz skntsi olmaz heralde
(156 puan) tarafından
Buarada kizimn adi zeynep:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 253 göst.
16 Mayıs 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Gamze666 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 435 göst.
0 oy
19 cevap 987 göst.
...