0 oy
189 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (197 puan) tarafından
3 aylık bebeğim var çok fazla kusuyor sizin kusma için kullandığınız bur şey oldu mu ,çisli bezleri de azaldı baya hep kusuyor doktora götürecem ama sitenin önü falan hep buz tutmuş çıkamıyorum kayıyor hemen insan ,sizin kullandığınız bir şurup falan oldu mu kusmayi durduran

3 Cevaplar

0 oy
(310 puan) tarafından
Benim bebeğimde ilk zamanlar çok kusuyordu ara ara bazen kusuyor. Doktora gittiğimde kanlı, sarı, yeşil bilmem ne Baska renkte olmazsa korkma dedi eve yolladı. Kustukça emzirdim hep kilo kaybettirmemeye çalıştım. Bazı zamanlar çok gazı olmasına rağmen kusmasın diye emdikten sonra kaldırmadım hiç o şekilde koydum yatağa. Allah yardımcınız olsun bebeklerimize sağlık versin.
(197 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun  
,inan bende kusmasın diye çoğu zamana gazını almıyorum qma bilmiyorum ya çok fazla kusuyor
(310 puan) tarafından
Çok fazla sebebi olabilirmiş kıstuğu zaman buraya sormuştum bende gaz yüzünden, reflü yüzünden, üşütme yüzünden kusabilirmiş.
-Reklam-
0 oy
(85 puan) tarafından
Biz çok çektik kusmasından her beslenmeden sonra kusardı evim hep kusmuk olurdu ilk çok panik oluyodum bende ama 4. Ayda geçti çok şükür doktor eğer beslenmeden hemen sonra kusuyorsa panik yapma demişti 
(197 puan) tarafından
Evet beslenmeden sonra ama dediğin gibi yatinda halıları mi silecem her yer kusmuk
(85 puan) tarafından
Bizim öyleydi halı koltuk üstüm başım hep kusmuk eğer beslenmeden sonraysa korkma fazlasını çıkarıyor
(85 puan) tarafından
Birde bebek beslendikten  5 dk sonra kaldır üstten gazını al gazı olunca o zorladıkça çıkarıyor emdiğini
(197 puan) tarafından
Tamam canım teşekkürler
0 oy
(27 puan) tarafından
Benim bebeğimde her emzirmesen sonra kusardi hemde fışkırır tarzda  asıl ben gazını kesinlikle çıkartıyorum.cikartmasam kusuyor asıl.gazi daha sonra çıkarmaya kalkarsa midesini daha çok zorluyor ve daha fazla kusuyor. Bebeğim 3.5 aylık. Reflusu olabilir.kiloyu normal şekilde alıyorsa ilaç vermiyorlar.kilosu durmuşsa ilaç veriyorlar. Internette reflu de yapılacaklar izleyin ben onlara uyarak baya azalttım kusmasini.
(197 puan) tarafından
Kilo alımı iyi, onzman bende hemen bakayım umarım azaltılırim ya saatte-5-10 defa kusiyir

İlgili sorular

...