0 oy
404 göst.
Ek gıda & Beslenme kategorisinde (105 puan) tarafından

Ek gıda için ne almam gerekli kızlar neler önerirsiniz? Mama sandalyemiz var şuanda sadece 



Bebek Ayı 5

7 Cevaplar

0 oy
(177 puan) tarafından
Ayyy bende bekleyeyim 
-Reklam-
0 oy
(158 puan) tarafından
Çokta büyütülecek bişey değil bu konu. 1 kase 1 tatlı kaşığı olay bu
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Tabak, kase, silikon kaşik, aliştirma bardaği almiştim. Cam rende yoksa o da lazim. Sebze meyve haşlamak için tencere içi aparatlar iş görüyo yoksa benim yaptiğim gibi demir süzgeci sütlüğün üzerine oturtup üzerinede küçük kapak kapatip öylede buharda haşlayabilirsiniz. Küçük kapakli kavanozlar, hem yogurt mayalamak hemde kalan yemekleri muhafaza için. Hep kullanilanlar bunlar oluyo genelde.
0 oy
(133 puan) tarafından
Her çocuk farklı canım . Cam rende aldım vitaminleri kaçmasın metal rende de deyip ama kullanmadım bebegim sevmedi pütürlü ve katı şeyler sevdi . Çok ince çekilmiş rendeli veya blender edilmiş ürünleri yemedi. Blw yaptık eline verdim çoğu şeyi . Pankek katkısız mücver tarzı yumurtali ürünler vs . Cam rende konusunda bebeğini dene öyle al . Sonra meyve süzgeci . Onu da çok kullanmadık. Silikon kaşık bence lazım ama çok pahalısı oioi vs gerek yok . Sonra tabak alabilirsin bebeğinin ona ait tabağının olması düzenli olarak onda yemesi onu etkileyebilir . Bebekler her gün aynı ve benzer şeyler görürse seviniyorlar . Rutinler mutlu ediyor . Kendilerini güvende hissediyorlar . Sonra alıştırma bardağı pipetli bardak bunlar en sevdiğimiz şeyler . Onları bir yıldır kullaniyoruz. 
0 oy
(8,794 puan) tarafından
BLW yapmayacaksanız yani kendi kendine beslenmeyecekse şuan ihtiyacınız olan sadece 1 mama önlüğü 1 silikon kaşık, bir de alıştırma bardağı. BLW yapacaksanız bunlara ek vakumlu tabak. 
0 oy
(943 puan) tarafından
Uzun kollu önlük, kase , çatal, bıçak,kaşık, buharda pişirme cihazı veya aparatı ben cihaz kullanıyorum ,cam rende, yoğurt makinesi içinde kavanozları var,ekstra yanında taşımak için kavanoz alabilirsin meyve püresi sebze püresi vs için,meyve filesi,su için küçük biberon, alıştırma bardağı gibi şeyler yeterli olur
0 oy
(173 puan) tarafından
Mama önlüğü silikon kaşık buharda sebze pişirmek için buhar tenceresi yoksa çelik süzgeç cam rende yoğurt mayalamak için küçük kavanoz alıştırma bardağı aklıma gelenler bunlar

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 636 göst.
0 oy
0 cevap 104 göst.
2 Nisan 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Kırlangıç (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 355 göst.
0 oy
0 cevap 323 göst.
...