0 oy
123 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (616 puan) tarafından
Eşim ve bende belirtiler vardı test verdi eşim daha çıkmadı ama kızım 9 aylık bugün ateşi oldu 37.6 calpol verdim başka ne yapıyorlar ? Bir de çok yükseklse ateşi acile götürebilecek miyiz izin var mı buna? 

2 Cevaplar

0 oy
(106 puan) tarafından
Cnm çok geçmiş olsun bizde şuan pozitifiz bebeğim 9 buçuk aylık. Benim kız kardeşim önce oldu sonra biz olduk ne ara nasıl aldık virüsü bilmiyorum ama bir gece bebeğim ağlayarak uyandı boğazı hırıltılı burnu tikanmisti bende korktum acile gittim acil doktoru enfeksiyon kapmış dedi antibiyotik verdi ateş düşürücü verdi ilk gün kullandım ve şuan iyi devam ediyorum ilaçlara ne kadar kullanmam gerekiyor bilmiyorum ama az bı okrusugu var onun için devam edeceğim rabbim kolaylık versin ama kolay geçiyor gerçekten bebekler daha kolay toparlıyor 
(218 puan) tarafından
Antibiyotik bir hafta veya 10 gün kullanılır doktorunuza danışın ve gereken zamanda kesin daha büyük tahribata yol açmasın. Geçmiş olsun.
(106 puan) tarafından
Teşekür ederim cnm  bilgi için  inşallah o kadara da kalmaz
-Reklam-
0 oy
(218 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Ayağıni topugunu limon suyu ile ovun.atesinin çok yükselmesini beklemeyin siz gidemezseniz 112 yi arayın gelip götürsünler. Mecbur bakacaklar bebeğinizi tehlikeye atmayın.

İlgili bir soru bulunamadı

...