0 oy
597 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (22 puan) tarafından
Kızlar Öncelikle.kizim 5 yaşında 1 hafta once ishal  kötü kokulu ve kusma zu kusuyordu ve bisi yiyemiyordu. Acildeki dr bağırsağında mikrop gördü ilaç verdi lak8n biz ilacalri kullanmadk kusduruyo dıe snra iyi bi dr gttm geçmişti zaten 5 7 gün cekdi.ben dr rotavirusden suphelebdimi soledim. Olabilir ama atlatmış dıe ddi şuan herşey temiz ddi vs. Snra 3 gün snra oglumda halsizlk basladi oglum 2 ay olmasina 4 gün var halsizlikle.beraber bildiginiz su akıyordu popodan ishal ve kusmasi vardi.  Ben direk anladm rotavirus oldunu buqun aynı dr a gturduk dr ma da.onayladu yatış verdi ben yatmadm cnku orasi izel hastane ama çalışanları hep arkdslarm onlar dai sürekli covid atlatiyolar anlamiyolar vs vs .bu süreci nasl atlatcaz. Sizlerde nasl.oldu sıvı kaybı vokmuydu şu da veriyorum sekerli suda dr a da soledim ver ddi. 1 kadın sekerli şu 1 kaşık tuzlu su 7 8 saat arayla. 
Bebek Ayı 2

4 Cevaplar

+1 oy
(46 puan) tarafından
Cok gecmsj olsun Allah şifalar versin hastanede yatış yapmanız daha sağlıklı olur sanki evde eziyet olmasin yavrucuğa. O hastaneye güvenmiyorsaniz baska hastaneye yatın. 
-Reklam-
+1 oy
(218 puan) tarafından
İki ay için rota çok tehlikeli sıvı kaybını çok iyi yerine koymanız gerek bence devlet hastanesine gidip gerekirse orda yatış yapın. 
+1 oy
(218 puan) tarafından
Kesinlikle yatış yapmalısın evde şekerli suyla olacak iş değil. İki aylık bebek şekerli tuzlu su verip bu sefer midesine bobregine zarar vereceksin. Sonradan keşke dememek için şuan hastaneye gotur.
0 oy
(1,107 puan) tarafından
2aylik bebege mi şekerli ve tuzlu su vericen canım geçmiş olsun rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah
(22 puan) tarafından
Ewet srkfslar şekerli yada tuzlu su ocuu degil. Rotavirusunde de verilir zaten. Çünkü vücut  seker kaybı yasiyo ve şekeri düşerse baygın oluyo. Hastalığı atamiyo.  Tsk ederim âmin ins

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 142 göst.
13 Kasım 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde 28.08.ecrinim (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 229 göst.
0 oy
1 cevap 84 göst.
0 oy
6 cevap 205 göst.
...