0 oy
329 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (159 puan) tarafından
Bu ay hic kilo almamış. Bazen emerkende basta yutkunmuo emio emio sonra yutkunmaya baslio. Basta gelmio demekki sonradan uyarildikca gelio anladigim kadariyla. Ama snra 2dk suruo oyle yutkunmasi snra birakio. Kalkmaya calsio. Emmio. İki emio bırakıo bunda sut yok der gbi. E sikiorm bakiorm var fiskirio. Oburune geciriorm ordada cog cog emio yutkunuo bisure de orda emio. E oburunu nedn emmedi varki sut. Acaba yeteri kadar tazyikli gelmedigindenmi istemio?  Sütüm mu az. Kiloda almadi bu ay doyurmuomu acaba sutum napabilrm. Sut arttirici seyler yiyip iciorm surekli halbuki. Bestlak momstea fln. 
Bebek Ayı 6aylik

3 Cevaplar

0 oy
(178 puan) tarafından
 göğsünüzün yağlı kısmı arkada daha çok oluyor  aynı gogsunuzu emzirmeyi deneyin ve her emzirmeye başlayacağınız da emzirmeyi bıraktığını gogsunuzden başlayın sütun her kısmında yağ var ama sağıp bakınca bile önde gelen süt daha su gibi
(159 puan) tarafından
Sutu besleyici hale nasil getirebilrm nasol kilo aldirabilirim. Ac degl anliorm yoksa uyuyamaz mizmixlanir aglar. Ac oldugunu dusunmuorm ama emerken az emio gbi gelio. Ve birakio digerine mecbur aliorm. Kilo almasi icin napmam lazm. Goguslerim hic sis sis degl dolgun degller.
(178 puan) tarafından
Yinede sur vardır ve besleyicidir pekmez vs tuketebilirsiniz yoğurt ne yerseniz o geçer bebeğe sadece hemen diğer gogsunuzu vermeyin bide keçiboynuzu ile yapılan bı tarif vermişti burda anneler arama kısmına yazarsanız cikar
(159 puan) tarafından
Bakiym bi teskrler
-Reklam-
0 oy
Profil image (319 puan) tarafından
Ek  gıdaya gecmediniz mi bebek 6 aylık 
(159 puan) tarafından
Gectik ama tadim yapioruz doyumluk degilki ne vermeliym
Profil image (319 puan) tarafından
Formül mama vereceksiniz anne sütü yanında ve tadım devam edeceksiniz en iyisi o şekilde
0 oy
(266 puan) tarafından
Emzirme pozisyonunuzu değiştirin öyle deneyin bir de benimde öyleydi pozisyonu değiştirdim kanalları aciyormus farklı pozisyonlar sütünüzle kalın :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 523 göst.
0 oy
2 cevap 181 göst.
0 oy
1 cevap 265 göst.
...