0 oy
371 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (152 puan) tarafından
Oğlum 4aylik oldu hergun gündüzleri uyanık olduğu zamanlar çıngıraklar la oynarız elinde tutmaya alışıyor eline veririm kendisi sallar sesi dinler şarkı dinler şarkı söyler dans ederiz ben iş yaparken beni seyreder gün içerisinde bu tarz şeyler yaparız ama daha farkı seyler istiyorum oğlumla yapabilecek 4 aylık bebek anneleri sizler neler yapıyorsunuz bebeklerinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz  ?
Bebek Ayı 4 aylık

7 Cevaplar

+2 oy
(65 puan) tarafından
Benimki memnuniyetsiz sürekli mız mız güzdüz hiç uyumayan bebek. Oturtmaya başladım, oturunca sıkılıyor, oyun halısında sıkılıyor, yatmaktan sıkılıyor, çıngırak ışık topu piyano hışırtılı kitaplar sıkılıyor. Herşey 5 dk, ancak al beni kucağına yüzüm etrafa dönük gezdir, tek oda da olmaz oda oda gezdir. Ne aldıysam uzun süre oyalamıyor. Yatmayı sevmiyor, kucakta çok ağır artık olmuyor sürekli, Bende bilmiyorum ne yapacağımı çok yoruyor beni. 
(211 puan) tarafından
Benim oğlumu anlatıyorsunuz
(150 puan) tarafından
Resmen gözüm aradı böyle bir yorumu ilk 2 yorumu okuyunca tek benim bebeğim mi hiç durmuyor demiştim ama yanlız değilmişim hiç durmaz sürekli gazlı sürekli mızmız karnını kaldırttırıp al beni hareketi yapar durur yüz üstü yatmayı sevmez yat ayında sevmez zaten oyun halısında durmaz oturmayı da sevmez pekte oturtamıyorum gerçi tedirgin oluyorum sürekli ağlak sürekli kucakta bırakın oyun oynayıp dans etmeyi wcye gidecek vaktim olmuyor genelde :(
(152 puan) tarafından
Kucakta olmayı zaten seviyor dediğiniz gibi ağırlaştı iyice akşam olunca uyuyunca kollarımdan böyle yorgunluk akıyor artık oyun halısını sevmiyor oglum ama çıngıraklara bayılıyor :)
-Reklam-
+1 oy
(1,397 puan) tarafından
Bende aynı şeyleri yapıyorum valla zaten kış günü  dışarı da çıkamıyoruz.  Mutfağa bayılıyor:) magnetleri inceliyor . Kitap okuyorum arada dinliyor arada sıkılıyor.  Arada oyun halisina yatırıp zeka kartlarına bakıyoruz qmq sıkılıyor.  En sevdiği aktivitesi kucakta gezmek özellikle mutfak :) 
(152 puan) tarafından
Aynen kucakta olmaya bayılıyor :)
+1 oy
(670 puan) tarafından
Konuşuyorum öpüyorum gidikliyorumoyun halısına bırakıyorum dönme çalışmaları yaptırıyorum kucakta geziyoruz aynaya bakıyoruz camdan bakıyoruz buzdolabi inceliyoruz. Sonra bunları tekrar yapıyoruz sonra bi daha ;)
+1 oy
Profil image (171 puan) tarafından
Salıncakta sallanıyoruz müzik dinliyoruz oyuncaklarıyla oynatıyorum  camdan dışarıyı seyrediyoruz çok çok sıkılırsa komşuya gidiyoruz degişiklik iyi geliyor arada
+1 oy
(359 puan) tarafından
Şu aralar diş kaşıntısı çok fazla bagirmayi öğrendi arada ikimiz çığlık atıyoruz aktivite yaptık bunu :) ne güldüğü belli ne ağladığı dakikası dakikasına tutmuyor maalesef. Kucakta dışarı bakmayı çok seviyor ben yoruluyorum önünde şarkı açıp dans ediyoruz ablasıyla yalnız hiç memnun değil hayatından şu aralar:(
(152 puan) tarafından
Evet dış kaşıntısı aşırı derece de var ağzının suyu hiç durmuyor hasta olcak diye korkuyorum valla biz de çok tartışıyoruz o bana kızıyor ben ona sonra yine memede buluşuyoruz :)))
(359 puan) tarafından
Aynen memede rahatlıyor çok yapışık geziyoruz bazen, eşim gezen meme diyor:)
(152 puan) tarafından
Eşimde inek nerde der bebeğim kafasını bana çevirir hemen :)
(359 puan) tarafından
Yaa inek demesin konuşmaya başlayınca:) çok fena bunlar.
(152 puan) tarafından
Valla beklerim :)
+1 oy
(679 puan) tarafından
Evet artık agular başladı konuşmalara tepki veriyor 
(152 puan) tarafından
Ne yazikki ne zaman canı isterse o zaman aguluyor diğer gibi ağlıyor :)
+1 oy
(1,241 puan) tarafından
Kizimda dediklerinizin hepsini cok rahat yapıyordum ama bizde bir abla faktörü var dillere destan bizim en büyük aktivitemiz abladan kac dayak yeme :))) 
(152 puan) tarafından
Buna güldüm işte :) bizde de hala teyze amca çocukları var teyzenin iki tane abla haladan iki tane abi amcadan bir abi bir abla acaba hangisi kucağına almak isticek diye bakıyoruz bazen sırayla sıra bekletiyoruz sanarsin ramazan pidesi kuyruğu :-)
(359 puan) tarafından
Bir büyüsün oda ablaya gösterecek :) benim şükür ilk zaman küçük bir şey atlattık konuştuk artık yapmıyor ben birde anneye yalan söylersen burnun kızarır ben bilirim dedim birşey yaptığında ya burnunu kapatıyor yada kızardı mi diye soruyor:)
(152 puan) tarafından
İyi taktik ben de büyüyünce uyguliyim :)
(359 puan) tarafından
Aynen saklayamiyor hiçbir şeyi şimdi :) kimseyi karıştırma ama babası dahi demesin kızarıyor diye sadece ikiniz arasında olsun yoksa bozulur. bizim baba bir iki dedi bana tekrar sordu kızım anneler görür sadece dedim artık baba da karışmıyor:)
(1,241 puan) tarafından
Yok bizimki alenen yapiyor boyle gözünün icine  baka baka yapiyor neden yapiyorsun ama o senden kucuk falan diyoruz bize sirinlik yapiyo bazen agliyor diye sinirleniyor ondan yapıyor bazen uzuluyo anne agliyo git bak diyo bazende bakma birak aglasin diyo bizimki bide 2 yas sendromunda boyle ic savas var sanki evin icinde durduk yere aglamalar vurmalar isirmalar cocuk değil canavar buyutuyorum sanki :)
(359 puan) tarafından
Allah kolaylık versin seninki küçükmüş benim kız Mart'ta 5 yaşına girecek. Kardeş istedi yoksa hiç aklımda değildi ikinci şimdi çok seviyor bakıyor benim işim olunca. Büyümesini bekliyor beraber oyun oynamak için:)
(1,241 puan) tarafından
Ayyyy ne guzel benim kizimda annem gitsede sunu bi dovsem derdinde kizim buyuyunce oyun oynicaksiniz diyorum ben ozanla oyun oynamicam onu hep dovucem diyo :))))
(359 puan) tarafından
İnşaAllah Ozan büyüyünce kızı dovmez minikler fena olur hep :) maşallah çok akıllılar.
(1,241 puan) tarafından
Valla döver kesin simdiden cok yaklastimi sacini yakaliyo :))

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 727 göst.
0 oy
3 cevap 353 göst.
0 oy
3 cevap 511 göst.
...