0 oy
245 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (107 puan) tarafından
Gaz sancısı vuruyor sanırım kolik bir bebeğim var her akşam 4 5 saat hiç birakmadan emiyor ne yapacağım ben :(
Bebek Ayı 26 günlük

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bizimki bıraksan 24 saat emerdi kolik değil. Küçükken hep öyle, bi zaman sonra iki fırt çekip bırakıyor o da zoruna gidiyor, istiyorken bol bol emsin. 
(107 puan) tarafından
Normal yani ne bilim ener uyurdu gaz sancilari basladigindan beri bunu yapıyor uyutamiyorum da  teşekkür ederim
tarafından
Emdikçe gaz oluyor gaz oldukça emmek istiyor, sürüp gidiyor öyle. Masaj vs deneyin önlem olarak
(107 puan) tarafından
Yapıyorum masaj  ağzından gaz çıkarıyor ama alttan çok zor gaz damlasi kullanıyorum inşallah geçecek diye bekliyoruz
tarafından
Geçer Allah ın izniyle. Rabbim afiyet ferahlık versin bütün bebeklere. Çörek otu yağı kullanılıyor kolikler için. İnşallah değildir ama. Bi de benim büyük halam muskat cevizi verdik size gaz için diyor. Şimdi zararlı diyenler var ama bizim kuzenler kalabalık ben zaten5. Çocuğum evde, herkes normal bilmiyorum kim haklı.
-Reklam-
0 oy
(4,092 puan) tarafından
Benim bebiste 24 günlük.... Ah o gaz bizi de mahvetti. Doğru düzgün uykumuz yok. Ne gece ne gündüz 
(107 puan) tarafından
Biz de öyleyiz zar zor uyutuyorum akşama kadar yarım saatte bir 10 dk da bir emziriyorum sonra akşam olunca 8 9 gibi başlıyor 1 e kadar falan emiyor inşallah bir an önce geçer bu süreç bebeklerimize Rabbim şifa versin insallah
0 oy
(147 puan) tarafından
Canim bizde 25 gunluguz 10 gündür uykular gitti gaz yüzünden. Dr biogaia verdi yanına ek Nurse Harvey s veriyorum 2 gündür biraz daha rahatladı şükür. Dr na danışın kullanabilirsin Allah yardimcin olsun. Birde ben 2 saatten önce vermiyorum memeyi çünkü daha çok gaz oluyor karnına masaj yap bebek yağı olur zeytin yağı olur netten bakabilirsin. Bacaklarını hareket ettir. Yüz üstü yatır o da rahatlatıyor. Kolay gelsin :)
(107 puan) tarafından
Evet emince daha çok gaz oluyormuş tam bir kısır döngü yaşıyorum ama 2 saat bekletemiyorum kucağımda pispisliyorum ters çeviriyorum göğsüme yatiriyorum masaj yapmaya çalışıyorum ağlamaktan mahvoluyor mecbur meme verip sallıyorum ayakta en rahat öyle oluyor masajı zar zor yapıyoruz inşallah geçer bu süreç doktor bir tane vermişti damla onu kullandik ama bitti şimdi ben de biogaia almayı düşünüyorum herkes ondan memnun kalmış sanki bu arada tavsiyeler için teşekkür ederim:)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 231 göst.
19 Eylül 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nigar19 (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 297 göst.
0 oy
1 cevap 147 göst.
...