0 oy
213 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (179 puan) tarafından
Arkadaşlar kızım sürekli kusuyor sebebi sizce ne olabilir  irgün kusmadı diye sevinsem 2.gün kusuyor 2 günde 3 günde bir mutlaka kusuyor ne olabilir i şallah normaldir..

3 Cevaplar

0 oy
(156 puan) tarafından
Nezamandan beri kusuyor?Bi de yedirdikten hemen sonra mi yoksa durduk yere mi kusuyor?
(179 puan) tarafından
Kızım 7 aylık son 3 aydır kusuyor ek gıdaya başladıktan sonra başladı birde ne var ne yoksa cıkarıyor mamada dediler mamayı değiştirdik fakat yinede kusuyor takip ediyorum sürekli üşütme eye çalışıyorum ne yaparsam yapıyım yok sürekli midesi ağzında  ama hastahaneye götüreceğim e yakın zamanda
(156 puan) tarafından
Aşirı derecede yedirmiyosan ,yada fazla yagli yemiyosa ona ragmen kusuyosa ewt bi göster doktora.Mamadan sonra Ek gidaya gecince mide kabul etmemiste olabilir yiyecekleri.Düzelecektir inşallah bebekler hassas oluyo midesi de kendi gibi demek ki:)
(179 puan) tarafından
Teşekkürler.
-Reklam-
0 oy
(7 puan) tarafından
Bizde 2 Aylığız bizimki de kusuyor bazen sulu bazen kesik çökelek gibi gaviskon verdi kullanmakta tedirgindim dayanamadım verdim iyi geldi sanki reflü yatagımda yaptırıyorum ama yinede fazla gelince kusuyo 
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Bir ilaç damla veya sevmediği bir yiyeceği verdiğinizde kusuyorsa normal. 3 ay uzun bir süre usutmus olsa geçerdi. Reflü olabilir, takip edin. Neleri verdiniz de küstü not edin. Fotoğraflarını çekin. Çocuk doktoruna götürün. 
(179 puan) tarafından
Zaman zaman üşütüyor olabilir mi ben öyle düşünüyorum reflü olsa küçükken başlamaz mıydı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 255 göst.
20 Ocak 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Fatimammm (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 248 göst.
...