0 oy
141 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde tarafından
Banyo yaptirabilir miyim artık

3 Cevaplar

0 oy
(1 puan) tarafından
Bende oğlumu yaklasık 1 ay önce sünnet yaptırdım. Sargiyi ilk çişinden sonra çıkardık. Doktor 2 tane krem vermişti onları karıştırarak sürdük ve doktor tavsiyesiyle üzerine de kantaron yağı sürdük her bez degisiminde bazen sadece krem yada sadece yağ da sürebilirsiniz  .2 gun sonra Hergun mutlaka sıcak suya oturtun yada banyo yaptırın dedi doktor . Oyle yaptik. Banyo yaptirmayin diye birsey yok oraya pipisine yumuşak bir süngerle cok hafif temizlik yapabilirsiniz.üzerinde kremsi bir yağ tabakası birikecek böyle tereyağ gibi onu sakın temizlemeyin kendi kendine kuruyup temizlenecek dedi doktor uc kısmına hic mudahale etmedik.10 gün sonra tamamen iyilesmisti yağa devam ettik. 15 Gün sonra doktor kontrolüne gittigimizde doktor kalan dikişlerini de aldı zaten iyilesince ellinizle cekince hemen kopuyolar. 15 günün sonunda da doktor 1 hafta kadar organik bir kremle pipisini kremleyin dedi acikcası cok yapmadim ama banyosunda iyi temizlik yapiyoruz
tarafından
Nasil cikardiniz bizimki sanki dikmis cikartamiyoruz
-Reklam-
0 oy
(1,041 puan) tarafından
30 günlükken lazer yöntemi ile sünnet oldu. Sargiyi eve gelince çıkarttık hemen. Doktor öyle dedi. Terramycyn krem verdi. 48 saat sonra oturma banyosu yaptırın dedi. 5 günde sargıyı çıkarmanız gerekir. O sargı da enfeksiyona sebep verebilir artık. Ilık suya oturma banyosu yaptırıp sagiyi yavaş yavas çözmenizi tavsiye ederim. Kuru kuruya çıkartmaya çalışmayın.
tarafından
Sağolun aynen oyle yapacam
0 oy
(8,945 puan) tarafından
Sargi ertesi gun cikariliyor. Suya sokmazsaniz kendi kendine dusmez. Doktorumuz bize islemden 24 saat sonra Batticonlu suya oturtmamizi soylemisti. O suyun icinde sargiyi yumusatip cikardik. Sonra 2 gunde bir banyo yaptirdik.
tarafından
Sağolun oyle yapacam

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 320 göst.
0 oy
6 cevap 347 göst.
23 Ocak 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Edadr (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,385 göst.
5 Kasım 2019 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Kelebeğim❣ (582 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 319 göst.
...