0 oy
406 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (285 puan) tarafından
Wee baybi almıştım  üç tane tutmadı damakliydi şimdi damaksiz meme ucu gibi aldım yine tutmuyor agliycam ya.  Emmedigibde ağlıyor sürekli emdiği içinde süt birikmiyor .
Bebek Ayı 56 günlük

16 Cevaplar

+2 oy
(16 puan) tarafından
Üzülme benim bebeğim de tutmadı aynı bu şekilde sürekli memedeydi az sabret gerçekten geçiyor bana da geçecek dediklerinde inanmıyordum ama geçiyor. O şuan sürekli seni istiyor her ağladığı de vermemeye calış kucağına al severek gezdirmeye çalış neredeyse iki aylık olmuş karnının doğduğuna eminsen kilo alımı yerindeyse menden biraz uzak tutmaya çalış ona yakın durup oynatmaya bile uğraşabilirsin umarım çabucak atlatirsiniz, bu arada 8. Haffta gibi büyüme atağı oluyor ondan da yapıyor olabilir yakınında biri varsa mutlaka destek al o uyudiginda sen de dinlen ki sütün azalmasın
(285 puan) tarafından
Yardım edenim yok canım . Anca kucağımda uyuyor yada kolumda öyle bende uyuyorum yoksa zor. Teşekkürler bu arada
-Reklam-
0 oy
(1 puan) tarafından
Benim bebegimde tutmuyordu emziği reçele hafif bi sekilde batirip veriodum oyle yapa yapa tuttu
(285 puan) tarafından
Yaptım ama tadı gidince attı
0 oy
(31 puan) tarafından
Avent air iyi kesin tutar dediler 5 aylık oldu hala tutmadı. Emzik iyi bişey degil bence zaten. Daha çok küçük emdikce sütün gelir bol süt yapıcı şeylere ihtiyacın olur biraz büyüyünce rahatlarsın 
(285 puan) tarafından
Doğru canım teşekkürler
0 oy
(57 puan) tarafından
Canım bir de açken ver emziği. Once ucunu agzina götür orayi almasini sagla sonra hepsini alirsa emziği agzindan alir gibi yap.Benimki de emzigi sevmiyor vermek isteyince bu sekilde veriyorum. 
(285 puan) tarafından
Tamm canım deniycem
0 oy
(490 puan) tarafından
Benim kızımda wee baby tutmadı. Nuk tutmadı. En son burda post açmıştım. Bibs emzik aldım. Bi tık pahalı ama cuk diye tuttu. Damaklı değil. Kauçuk uçlu. Kurtarıcı oldu.
(285 puan) tarafından
Damaksiz aldım ama yine zorla veriyorum
0 oy
Profil image (14 puan) tarafından
Surekli emdiği için sutunuz azalmaz aksine artar ve ön sütü bitirdiği için daha sağlıklı besleyici sütü içer. Eğer sütüm bırakmıyor diye düşünüyorsanız emzik kullanan bebekli annelerin sütünün bitme olasılığı daha çok. Emdikce artar Süt.
(285 puan) tarafından
Doğru ama vejim de dinlenmeye ihtiyacım oluyor o  esnada kurtarıcı olur
0 oy
Profil image (14 puan) tarafından
 3. Aya kadar bebek anne sıcaklığı ister kendini huzurlu hissetmek için sürekli emmek ister  sadece karnını doyurmak için değil. dünyayı keşfetmeye başladığında 3. Ayında hu durum azalacak. Bebekler 3 ay erken doğdukları için bu onların dünyaya alışma sürecinde sizin yardım istiyorlar bu yardıma kulak verin bol bol kucaklayın emdirin lütfen.
(285 puan) tarafından
Bol bol emziriyorum emerken bile süt geliyor bunu farkettim ama bazen bende bitap düşüyorum
0 oy
(746 puan) tarafından
4 buçk aydan snra tuttu kızm avent aldık 
0 oy
(53 puan) tarafından
Emzik kurtarici bir sey. Benim kizim da asla tutmuyordu. Uyuttugumda surekli tutmasi icin zorladim en son tuttu. Biraz zorla.benimki de wee baby damakli
(285 puan) tarafından
İyi damakli tuttuysa
0 oy
(117 puan) tarafından
Şart mı ki emzik tutması? Ya da neden emzik vermek istiyorsun ki? Daha bebegin 56 günlük ve sana ihtiyacı var. Gerekirse memede uyutman gerekiyor sürekli. Zaten hepsini geçtim ilk 3 ay önerilmiyor. Hem seninle bağı kuvvetlenir, hem sütün artar emdikçe. Saçma bir ağız alışkanlığına mahkum etmeyin bebeklerinizi. Sağlıklı hiçbir tarafı yok.
(285 puan) tarafından
Zaten vereceğim sadece ben uyurken gerisi hep memede
0 oy
(314 puan) tarafından
Kız sürekli emsin elleme. Gazlı bebek değilse verme emzik çok da iyi bişi değil. Ben vermeyecem diue iddialaştıö ama çok gazzlıudu verdim ama benim 2 tane daha kızım var damakları bozuldu emzik ten. Ayrıca wee de kullanma en kötüsü o. Nuk emzik al. Hem çok pahalı değil hem alman malı kaliteli. 
(285 puan) tarafından
Evet ondanda korkuyorum h .
0 oy
(314 puan) tarafından
Ayrıca sürekli emmek isteyip aglıyorsa o bebek doymuyor dur. Benden sana söylemesi.. 
(285 puan) tarafından
Çişlibbez sayısına bakın diyorlar günde ondan fazla çiş yapıyor
0 oy
(241 puan) tarafından
Bizimki de damakli emzik tutmadi kiraz uçlu emzik aldik onu da tutmadı en son philips avent air aldık onu tuttu
(285 puan) tarafından
Avent de eşim almıyor ama hepsi toplam avent fiyatı oldu :)
0 oy
(193 puan) tarafından
Bazı bebekler tutmuyor ne yapsan. Benimkide 2 aylikken emzik tuutu 1.5 ay sonra Kendi kendine bıraktı sonra ne denediysem almadı.
0 oy
(357 puan) tarafından
Merhabalar,  emzik malesef tutmayınca tutmuyor benim kizimda tutmadi suan 5 aylık maşallah,  bebeginizin aglamasi da cok normal degil mi daha cok küçük hep sizi ister normal olarak kendini sozde guvende hisseder siz olabildigince alin kucaginiza yazik...

Başta zor oluyor ama hepsi geçiyor inanın 
0 oy
(6 puan) tarafından
Benim bebek te ilk başta tutmuyordu ne göğsümü ne de emziği çok az ılık şekerli suaya batırıp verdim çok şükür tuttu hem emziği hemde göğüsümü

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 4,217 göst.
0 oy
21 cevap 710 göst.
21 Mayıs 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Tekgercegim (1,679 puan) tarafından soruldu
...