+1 oy
233 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (314 puan) tarafından
Kızlar salgın hastalıktan bizde nasibimizi aldık ama ne kadar dikkat etsem de oğlum da hastalandı. Hırlıtılı öksürük var. Ateş falan yok. Çok az da iştah kesilmesi var. Napabilirim evde. Sağlık ocagına götürsem ilaç verir mi.. Bu sene lanet hastalıklar salgınlar bitmedi Bi türlü. 

4 Cevaplar

+3 oy
(663 puan) tarafından
Benimde oğlum Cumadan beri öyleydi pazar akşam geçti gbi.hirilti mız çoktu dün hiriltisi kesildi.sabah akşam ılık zeytinyağı bir çay kaşığı ver canim.birde sırtına göğsüne zeytinyağı sur .kekik çayı sabah akşam ver kekik çayı faydasına bakabilirsin netten.ayak altına limon surebilirsin.basucuna soğan karanfil koyabilirsin.birde en önemlisi o hırıltılınin kesilmesi için burun yikaman lazm.netten videolarına bakablrsn.gecmis olsun 
(314 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
-Reklam-
+2 oy
(59 puan) tarafından
Benm bebegım 2 aylık ılac verdi balgam sokücü gidin mutlaka verrler
(314 puan) tarafından
Tamam canım tşk ederim.
+1 oy
(861 puan) tarafından
Kesinlikle yardım ederler yarın direk götürün o hırıltı sırttan geliyorsa ciğer den yani acile gidin benim oğlana iğne yapmışlardı hava takmışlardı 
(314 puan) tarafından
Yarın sağlık ocagına götüreyim bari canım. Daha çok ufak çok endişe ediyorum. 3.çovugum ama bunda ne salgın ne hastalık bitmedi yavruma ilk kez bulaştı. Şimdi su kaynatıp odaya koyacam ama sarımsak ayak altına sürülecek bişiler diyorlardı. Onu bilen varmı acaba?
tarafından
Zeytinyagina sarimsagi ezip 1 saat beklettikten sonra sur. Bad ucuna karanfil daplanmis yarim sogan koy.
(314 puan) tarafından
Çok sağol canım
(861 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir
(314 puan) tarafından
İnşallah canım amin.
+1 oy
(317 puan) tarafından
Cnm aynı durumdayız benim kızımda kuru öksürük ve hırıltı var ateşi de iki kez 37 gördü aile hekiminde ko ebemiz hırıltı elerlemeden getir muayne etsin doktor dedi dün götürdüm bi şurup verdi antibiyotik vermek istemiyorum dedi bu şurubu verdi Peditus günde üç kez başladık bi götür derim .

İlgili bir soru bulunamadı

...