0 oy
203 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (95 puan) tarafından
Bir-kac hafta öncesine kadar 3 saat uyuyordu uyanmadan emer tekrar uyurdu bi 2-3 saat kadar. Bir süredir geceler çok sık uyanıyor. Saatte bir neredeyse. 3 gün sonra 6 aylık olacak sizde durumlar nedir? Neden böyle olmuş olabilir. 

4 Cevaplar

0 oy
Profil image (420 puan) tarafından
Bizde aynı durumdayız canım sanırım doymuyor gece yatmadan yarım saat önce kaşık maması yapıp veriyorum biraz daha uzun uyuyor ama.benide çok emiyor anlamıyorum doymuyor sanırım.benjmki 
(95 puan) tarafından
Ama gündüz bu kadar sık ememiyor ki kuzum. Saatte bir doyamadığı için uyanıyor olabilir mi ki diş mi huzursuz ediyor acaba diye düşündüm ama diş mi çıkarıyor acaba diye walla uyuklamaya başladım artık oturduğum yerde rahmetli babaannem hep uyuklardı kıyamam onun gibi oldum diyorum :)
Profil image (420 puan) tarafından
Hahahah bende aynıyım eşim uzuluyo Allah'tan da gece bazen o aliyo salliyo falan. Ama emip uyudguna şükrediyorum bı ara gece uyandgnda uyumuyordu. Yani bence benimki kesinlikle doymuyor çünkü gece yatmadan önce ek gıda yedirince uzun uyuyor uzun dediğim 3 saat falan yani cnm
(95 puan) tarafından
Kaç aylık canım
Profil image (420 puan) tarafından
9 gün sonra 7 aylık olcak canım
-Reklam-
0 oy
(397 puan) tarafından
Bizdede öyleydi geçen hafta doktora gitmiştim ona sordum doyup doymamakla alakalı değil dedi bu dönemlerde gece uykusu problemleri olurmuş hatta isminide söyledi aklımda kalmadı. Bir süre sonra normale dönmeye başlar demişti iki gündür biraz daha iyi uykularımız 3 hafta falan sürdü 
(95 puan) tarafından
Çok sevindim canım ya geçici bir süreç en azindan endişelenmeye başlamıştım. Teşekkür ederim
0 oy
(35 puan) tarafından
7 gün sonra bizde 6 aylık olucaz inşallah. Şu an aynı sorunu yaşıyoruz her saat uyanip emmek istiyo ve emme süresi çok uzadı. Belim boynum o kadar agriyoki artık, uykumuda alamaz oldum. Her bebekte olan bi dönemmiş sanırım. Inşallah normale dönerler. 
Profil image (54 puan) tarafından
Kaç dakika emzriyirsunz acaba
(35 puan) tarafından
Yarım saat uyuklayarak emiyo ve artık ben biraktiriyorum. Kendiliğinden hiç birakmayacak gibi aynı tempoda devam ediyo. Önceleri normal 10 15 dk emip uykuya devam ediyodu.
(95 puan) tarafından
Bizimde aynı canım
Profil image (54 puan) tarafından
Ben üç dört saat arayla 80  dakikayı aşkın iki memeyide emiyo gündüz uyuyor akşam da bayağı emip uyo b
Ek gıdayı reddediyor çok zorlanıyorum
0 oy
(65 puan) tarafından
Merhaba. Bizde aynıyız kızım 6ay 10günlük neredeyse 2 aydır gece saat başı uyanıyor ben de çıldırmak üzereyim. Sallıyorum istemiyor illa emmek istiyor... Allah bebelerimize sağlık versin elbet düzene girecekler. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 42 göst.
0 oy
8 cevap 368 göst.
4 Kasım 2019 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ayfer taner (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 493 göst.
11 Aralık 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Selmaa28 (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 240 göst.
...