0 oy
188 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (24 puan) tarafından
tarafından kapalı
Merhaba arkadaşlar ben ve 3,5 aylık olum pozitif çıktık çok endişeliyim deneyimi olanlar yardımcı olursa sevinirim bu süreçte neler yapmalıyım. Dün akşamdan beri ateş takibi yapıyorum çok şükür sıkıntı yok ama eğer birden ateşi firlarsa ve ben fark etmezsem   diye çok korkuyorum. Acemiyim ilk çocuğum. Calpol verdi doktor ne olur ne olmaz diye , birazdan emzirecegim ve bı çay kaşığı kadar vereceğim l. Ekstra bilgi verirseniz çok sevinirim 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevaplar

0 oy
(345 puan) tarafından
Canim cok gecmis olsun.bizde 4 aylikken covid gecirdik. Calpol ve dolveni dönusumlu verdik . 6 saatte bir cay kasigiyla verdik. Bol bol emzir . Dogal antibiyotik anne sutu. Sende dkkat et maskeyle yaklas öpüp koklamamaya calis cnim benm. Hergun de dus aldirirsan rahatlar.
-Reklam-
0 oy
(58 puan) tarafından
Geçmiş olsun biz de daha yeni karantina dönemini bitirdik ben grip gibi olunca acile gidip test verdim ve pozitif çıktım eşim ve bebegim de temasli gözüktüğü icin karantinaya alindi. Bana bol bol emzirmemi söylediler. Ben parol içtim bir kac gun maskeyle emzirdim ellerimi her seferinde yikayip kolonyaladim. Evi bol bol havalandirdim. Calpol evde var ama hiç vermedim sadece atesine dikkat ettim keyifini gozlemledim. Siz de dikkat ederseniz maskeye vs daha rahat atlatirsiniz sureci gecmis olsun tekrardan(bebegim 8 gun sonra 4 aylik olucak bu arada) 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 134 göst.
30 Mart 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Sunaaaa (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
3 Şubat 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Maxblack (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,121 göst.
0 oy
5 cevap 174 göst.
1 Mart 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde 1anne2çocuk (67 puan) tarafından soruldu
...