0 oy
102 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (1,026 puan) tarafından

Bebeğimin damaklari şişmiş ne zaman dış gelir bilmiyorum ama çok huysuz emmiyor habire ağlıyor emsede kısa sürüyor sutummu yok diyorum ama sıkınca süt geliyor gece saat başı uyanıyor sabaha kadar 10 kezz uyaniyor çok yoruldum heleki geceleri beter oldu hiç uyku düzeni yok diş dönemi böyle bişey mi :( 

Bebek Ayı 178 günlük

1 cevap

0 oy
(747 puan) tarafından
6 ay atağı da olabilir. Benim bebeğim 8 aylık, 4 aydır diş bekliyorum yok ve aylardır gece saat başı uyanıyoruz Allah yardımcımız olsun.
(1,026 puan) tarafından
Yani 4 ay atağı da geçirdik ama böyle zor.degildi gece bu kadar uyandığını hatırlamiyorum atak olduğunu dusunmuyorum diş bence çünkü bu ara ağzının içi ateş gibi hep atak haftamizin bitmesine de 8 gün kalmış . İnşallah atakdir da bitince geçer belki.
(747 puan) tarafından
Diş çıkınca da geçer merak etmeyin hiç. Size tavsiyem bebeğiniz kaç dakikada bir uyanıyor tam saat tutun. Mesela 45 dakikada bir mi, 40. dakikada yanına gidin hafifçe uyandırın ve nasıl uykuya dalıyorsa o şekilde tekrar uyutun. Böyle böyle devam edin ben son günlerde bunu deniyorum, saatte bir uyanıp beni emmeden uyumayan bebek 3-4 saat emmeden ağlamadan hafif uyandirmalarim dışında uyanmadan uyuyor. İnşallah böyle böyle de uyumayı öğrenir.
(1,026 puan) tarafından
Belli olmuyor ki canım ya.gece saat başı uyanıyoruz ama 2 de yatırıyorum 3 de geri uyanıyor geri uyutuyorum 4 de uyanıyor böyle böyle sabah oluyor vallahi mahfoldum
(747 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum, hiç abartmıyorum her gece en fazla 1 saat sürüyor uykusu benimkinin de, gece 10 kere mi emziriyorum ne, çok fazla yoruluyorum. Ama bu dediğim şekilde yapmaya başladığımdan beri daha rahatım bu kadar emzirmeyince yorulmuyorum da.
(1,026 puan) tarafından
Tamam canım denicem inşallah
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 212 göst.
...