0 oy
185 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (353 puan) tarafından
Merhaba güzel anneler. 11 aylık bebekleriniz neler yapıyor acaba ne yiyip içiyor hangi gelişimsel özellikleri var bunun dışında günlük olarak neler yapıyorlar mesela? Bir de merak ediyorum acaba 11. ayda birden büyüme algılarda açılma gibi durumlar mi oluyor yani bir yaştan hemen önce? Sanki bizde garip haller var da bir haftadır iyice akıllı oldu her söylediğimi anlıyor gibi :)

2 Cevaplar

0 oy
(244 puan) tarafından
Butun bebisler farkli 12 ayligiz ve 1 gun icinde farkli seyler ogrenior 11 ayliktaki bebeklerde ole omuz kaldirip indirmeyi kaslarini catmayi sinirlenmeyi bisiye yapma dediginde elini geri cekmeyi vs bi cok sey her bebek bir degil benim bebegim mesela daha yurumedi ama 10 aylik 11 aylik yuruyen bi cok bebek var 2 ci disi yeni cikariyo ama 6 7 aylik bi cok bebek 4 dis cikarmis oluyor dans et sarkilar sole topunu delige sokmayi ogrendi mesela herseyden veriorum ben artik yumurta beyazi mesela pilaw tavuk kiyma ekmek herseyden veriorum kek yemeye basladi bisiyi verirken yanindan ayrilma birlikte yiyin artik hemen hemn herseyi biliolar taniolar istiyolar kiziyolar hersey yapabilirler ben yere minder seriorum koltuk kenarlarina oyun alani gibi yerde yatioruz uyaninca koltugun ustundeki oyuncaklariyla oynuyor acikinca benim ustume yatip uyandirmaya calisiyor minigim 
(353 puan) tarafından
Haklısınız her bebek farklı gerçekten. Çok güzel bir yazı olmuş okurken keyiflendim. Teşekkür ederim :)
(244 puan) tarafından
Ne demk ben tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(8,819 puan) tarafından
10 aya kadar bildiğiniz dünyadan habersiz bebekler, 10 aydan sonra hızla algılar açılıyor, davranışlar değişiyor ve hızla çocuğa dönüşüyorlar. Ben kızımda böyle gördüm. 
(353 puan) tarafından
Okuduğum yazılar ve gözlemlediğim bebeklerde de durum bu aslında. Yine de sormak istedim. Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 81 göst.
0 oy
4 cevap 207 göst.
0 oy
2 cevap 140 göst.
30 Aralık 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Asyaes (57 puan) tarafından soruldu
...