0 oy
298 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (2 puan) tarafından

Selamlar safra kesesi ameliyatı olmam gerekiyormuş 5 aydır erteliyorum ama dün dr gittim artık erteleme bian önce ol bitsin kurtul dedi bebeğim 9 aylık ve memede uyuyor 1 gün emzirmemem gerekiyormuş ne yapacağım bilmiyorum bu ameliyatı olan böyle durumda olan arkadaşlar var mı yardım edin fikir verin kızlar napacağım ben.

Bebek Ayı 9

6 Cevaplar

0 oy
(535 puan) tarafından
Allah sifa versn canm blgim yok post uste ciksn
-Reklam-
0 oy
(282 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım. Ben oldum fakat 17 aylıktı oğlum. Memeden kesmek zorunda kaldım çünkü peşinden cildiye gittim hastalığım için kortizon ilaç kullandığım için memeden kestim. Süt sağma makina varsa şimdiden başla sağ dolaba koy. Zaten ek gıda geçmiştir. Sütün stokla. Ameliyat sonraki süt sağ dök canım. 
0 oy
Profil image (955 puan) tarafından
Emzirdikten sonra memeni sağ dondurucuya at canım 
0 oy
(1,740 puan) tarafından
İnstagramda Türkan acar var onu takip edip memede uyumayı bıraktırqbilirsiniz benim kızımda 7 buöuk aylık memede uyuyordu yavaş yavaş başladım emiyor mayışıyor sırtına masaj yapıyorum öyle uyuyor 1 kaç günün bile faydası oluyor 
0 oy
(2 puan) tarafından
Merhaba. Benim de safra kesesi sorunum hamileyken başlamıştı. Doğumdan sonra ameliyat olmam gerekiyordu. Ben de erteledim senin gibi korkudan. Oğlum 4 aylıktı atak geçirdim. Hemen ertesi gün ameliyata alındım. Lütfen erteleme ameliyatını. Sadece 1 gün emzirmemek dünyanın sonu değil. Sütünü sağ ameliyata girmeden önce. 1 gün takviye olarak mama da alır. Hiç bişey senin sağlığından önemli değil. Sen iyi olacaksın ki yavruna da bakabilesin. Şimdiden çok geçmiş olsun.
(10 puan) tarafından
Begüm safra ameliyatı olalı kaç ay oldu . Simdi nasılsın yemek yeme normale döndü mü
0 oy
tarafından
Keten tohumu yağı tavsiye ederim. Kayınvalideme ameliyat olacaksın ama çok kilolusun zayıfla gel dediler ben o sırada araştırdım ahmet marankinin tavsiyesini gördüm soğuk sıkım keten tohumu yağı aldım içti baya sabah akşam, aonra ameliyat olmak için gitti taş filan yok sende ne ameliyatı dediler. İlk gittiğinde ceviz büyüklüğünde taş var dedilerdi. Çok da besleyici bişey çok tavsiye ederim. Geçmiş olsun. Kalite bi marka sorarsanız oneva, botalife ya da arifoğlu tavsiye ederim, ben oneva almıştım kayınvalideme

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 161 göst.
6 Şubat 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Nehirim9957 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
4 Nisan 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Havva değirmen (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 314 göst.
+1 oy
2 cevap 375 göst.
4 Nisan 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Asel6235 (156 puan) tarafından soruldu
...