0 oy
219 göst.
36-48 ay arası bebekler kategorisinde (85 puan) tarafından
Merhaba hanımlar 2 yaşımda kızım akciğer ve boğaz enfeksiyonu var. Bir türlü geçmiyor. Tam bitti diyoruz tedavi. Ayda bir kere tekrarlıyor. Çocuğu böyle olup ta iyileşen var mı. 

2 Cevaplar

0 oy
(1,371 puan) tarafından
Bizde kış ayında  3 4defa boğaz en oluyoruz malesef  bu kış iki defa antibiyotik tedavisi gördük :(( çünkü 3 4gğn ateşimiz düşmüyor ve 39.8hep.
(85 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun size de benim kızım hem boğaz em akciğer de var iştahı yok çok aşırı kilo kaybı yaşamaya başladık onun için çok üzülüyorum artık ne yapacağımı şaşırdım
(1,371 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bacım peki tedavisi yok mu :( neden karaciğerde olmuş, annelik gerçekten çok zor, çünkü saçının teline zarar gelse üzülüyorsun korkuyorsun, bizim de alt sınırda değerlerimiz gelişim ile ilğili, özel mama kullanıyoruz, 9da kontrolumuz var bakalım. Rabbim sizde şifa versin inşallah,doktorunuzdan raporlu mama isteyin baya iyi geliyor kilosuna falan.
(85 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim. Allah tüm çocuklarımıza şifa versin inşallah. Kızım 2 buçuk yaşında. Mama artık ister mi içer mi bilemem. Neden olduğunu bilmiyorum en ufak şeyde bile enfeksiyonu alıyor çocuklar dedi doktor. Antibiyotik verdi bize antibiyotik bulantı kusma yapıyor. Sorduk enfeksiyonu söküyor dedi doktor. Bu yaşta bu hastalıkla neler çekiyorlar rabbim bir an önce şifasını versin inşallah tüm çocuklara
(1,371 puan) tarafından
Canım bizde 2yaşına yeni giricez, bi söyleyin mamanın tatdı da güzel belki içer, baya faydası oluyor iki kilo aldırdı 3ayda bize çok şkür. Birazdan mama fotoğrafını atarım size eczaneden bi alıp deneyin içirse rapor çıkartırısınız olmadı.
(85 puan) tarafından
Atın size zahmet resmini bi deneyelim onu da
-Reklam-
0 oy
(1,371 puan) tarafından

image

canım ancak atabildi kusura bakma süt bu besin değeri yüksek, bi eczaneye sor bakalım tek satılıyor mu alıp bi deneyin en azından. Biz 3ayda 2kilo aldık. 24ayın içindeyiz. 
(85 puan) tarafından
Teşekkür ederim sadece eczanede mi var

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 98 göst.
8 Şubat 2022 36-48 ay arası bebekler kategorisinde Burakdefne (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.
0 oy
1 cevap 152 göst.
0 oy
2 cevap 206 göst.
3 Nisan 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Tuğba.salih (234 puan) tarafından soruldu
...