0 oy
272 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (175 puan) tarafından
Kırkına kadar diye bir söz var ya hani bu halk arasında değil tamamen bilimsel bir bilgi bunu öğrenmiş oldum emzirilen memeyi tamamen boşaltmak için muhakkak sağmak gerekiyor bebek emmeden evvel biraz sağılıp verildiğinde bebeğin çenesi hem yorulmuyor hem de sütünün doyurucu kısmı içilmiş oluyor emme bittikten sonra 15 dakika muhakkak sagılması memeyi boşaltmak için gerekiyor ve böylece süt bitince vücut daha çok süt üretiyor ne kadar çok emilmek o kadar çok süt üretmek. Ve sütü arttırmanın en önemli püf noktası günde 2,5 litre su. Bulgurlar rezene çayları ceviz tahin helvası ve soğan doğal meyve suları ayranlar ve kefir bunlar sütü artırıyor deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim umarım süt sorunu olan annelere bir faydam olmuştur:)

1 cevap

+1 oy
(390 puan) tarafından
Yemegi bile geç teeeek olay cok emmesi. Haklisin. Benim meme ucum yara oldu ama yinede gerekirse 30 dk arayla emdi. Şişen memeyi hep sağdım. 4 aylik olacağız suan şükür hic açlık cekmiyor hatta başından sağıp veriyorum yagli kısım için. 
(175 puan) tarafından
Çok güzel valla sevindim adınıza sık sık emzirmek sütü artırıyor. Ah o yaralar geçmek bilmiyor :/ yarasın yavrularimiza inşallah
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

...