0 oy
407 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (1,259 puan) tarafından

Kullanıb memnun kalan oldumu

image

Bebek Ayı 9

4 Cevaplar

0 oy
(623 puan) tarafından
Çok şekerli canım verme. Doktorumuza sordum tavsiye etmem dedi. Ben aptamil  kaşık mamalarrını kullanıyorum. Şekersiz ve bağışıklığa iyi gelen lifler var içerisinde.
-Reklam-
0 oy
(422 puan) tarafından
ay verme bunu çok şekerli gerçekten 
0 oy
(238 puan) tarafından
bebe büsküvisi daha hiç kullanmadım ben
0 oy
(166 puan) tarafından
Sakın yanlış anlamayın, tamamen meraktan soruyorum, şimdiki anneler neden hep hazır peşindeler? Kaşık mamalar, bisküviler.... Çocuğumuza ayıracak hiç mi vaktimiz yok artık. Eşim gıda mühendisi benim, şunlara katılan şeyleri bir bilseniz, hayvanlar yemiyor inanın.Envai çeşit koruyucu, yapay ürünler... 
tarafından
Ben onu hazır peşinde olmak diye nitelendiremem. Bebeği durmuyorsa hiç o yola baş vuruyordr şayet benim bebeğim durmadan ağlayan bir bebek. Ek gıda zamanı napicam bilmiyorum ama sanırım ek gıda geçişini geciktirecem bu yüzden. Ayrıca herkes sizin kadar şanslı degik ki eşi gıda mühendisi olsunda içinde bu var desin. Bazen üstünü okumak ta yetmiyor bilemiyorsun yazmayan ne var içinde
(166 puan) tarafından
Bebeğin durmamasının ne ilgisi var çözemedim. Evde yapılan şeylere, bu evde yapılmış diye mi ağlıyor, nereden biliyor yani. İlla bisküvi ise onu da evde yapmak mümkün. Tıbbi bir gerekçe olmadıkça asla hoş görülemez bence. Olayın mühendis olup bilmekle de alakası yok, sonuçta üretici bunu bebek yiyecek, aman her şeyi doğal olarak kullanayım diye düşünmez siz de taktir edersiniz ki. Ucuz olsun, raf ömrü uzun olsun diye basar katkıyı. Bu artık bilinmeyen gizli saklı bir bilgi de değil günümüzde.

Benim burada tek amacım bunların bedelini belli yaşa geldiklerinde çocuklarımız ödemesin.
tarafından
Algın kapalı sanırım. Evde yapılmış diye ağlıyor mu dedik sana yoksa ağlayan bebek olunc evde hiç  birşey yapılamıyor mu demek istedik bı düşün anla öyle cevap ver. Umarım aynı düşünceni cocugun büyüdükçe de devam ettirirsinde dışarıda ki abuk subuk yiyeceklerden yedirmezsin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 141 göst.
18 Mart 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde 4126 (266 puan) tarafından soruldu
...