0 oy
1,438 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (23 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 1 aylık onunla ne kadar ilgilensemde ağladığında kucağıma alınca susmuyo herkezin bebegı annesinin kucağında susuyo o kadar üzülüyorumki alışmadımı acaba halen bana ?.Kızım sadece elime alıp zıplayınca susuyo zıplatmaktan kolumuz kopuyo napıp onu kendine alıştırabilirim?
Bebek Ayı 1

5 Cevaplar

+2 oy
(158 puan) tarafından
Hayır en çok seni tanıdığı için aslında bütğn nazını sana yapıyor :) çoğu bebekte bu böyle. Sakinleştirme meselesine gelirsekte önce senin sakinliğini koruman gerek çünkü bütün stresini hissediyor. Ağlamaları kötü bir şey değil sana derdini anlatmaya çalışıyor başka türlü yolda bilmiyor. Acıktım, gazım var ya da belki sadece kokunu özledim diyordur. Sen sadece sakin olmaya çalış ağlaması çok normal. 
(23 puan) tarafından
Onunla konuşuyorum öpüyorum ama kucağımda susmuyo eşim doğduğundan beri elinde zıplatmaya alıştırdı sadece zıplayınca susuyo onun dışında susmuyo.Bide annemler bebek ne kadar ağlarsa kucağına alma alıştırma diyolar az önce çocuk beşikte çatladı dinlemedim aldım dayanamıyorum ben bana alışsın istiyorum
(158 puan) tarafından
İlk 3 ay bebekler annenin karnında hissetmeye devam ederler kendilerini onu kokundan mahrum etmemelisin. Çok savunmasız ve sana ihtiyacı var ne demek kıcağa alıştırma. Onun ait olduğu yer zaten orası yürümeye başladığında veya koşmaya başladığında sürekli kucağında durmayacak ki. Şu an ihtiyacı olan şey o kucak. Özellikle ilk 3 ay. Zıplatma öeselesine gelimce alışkanlıktan ziyade gazdan ötürü de zıplatılmak hoşuna gidiyor olabilir bunu bıraktırmakta sizin elinizde.
(3 puan) tarafından
Canim kucakla kokla muhtemelen kolik birde sakin ol ilk bebegimde bende senin gibiydim ben bebek agladikca streslenirdim ben streslendikce o daha cok aglardi anneme kaynanama gidinc3 susardi uzulurdum birde dedigin gibi hep ziplatarak durdururdum hatta yatagimin yani yamulmustu deistirdik o derece simdi 2. Kizim oldu aglasada sakin davraniyirum cocugumu aliyorum baska odaya gidiyorum sariliyorum kulagina sakin sakin pis pis yapiyorum veya nasil susuyorsa o teknigi feniyorum ama sakin sakin telas yapmadan kalp atislarimi hizlandirmadan susuyo kendini sakinlestir oda sakinlesicek ve birde kolik seslerini dene cok ise yariyo kolay gelsin
-Reklam-
0 oy
(403 puan) tarafından
Benim gariban da beni görünce ağlamaua başlıyor annemde ya da kaynanamda durunca sessiz etrafı seyrediyor. Anlıyorum karnı ağrıdığında ya da uykusu olduğunda bunu anlatmak için beni bekliyor. Çalışmaya başlayacağım için kaynanama alıştırmam lazım. Bilerek ona bırakıp ev işlerni ben yapıcam. Onu bu durumda hiç bırakmak istemiyorum ama mecburum malesef bana çok alışmış.
0 oy
(32 puan) tarafından
Benim oğlum doğduğundan beri bende zor uyur. 7.5 aylık hala kucağımda uyumaz sakinleşmez ama son 1 aydır nereye gitsem peşimde arkamdan ağlıyor sürekli bana gelmek istiyor ve gözünü ayırmıyor benden en çok bana gülüyor hiiiç üzülme 
0 oy
(258 puan) tarafından
Duşta dus jeli kullanma kuzum parfum sıkma bunlardan dolayida aglar birde hep onla ilgilen istediği için agalar hemen gogsune al bak nasil susar tenini kalp atışını ve anne sıcaklığını hemen hissedip sussar :) bol bol op bebegini sevdigini hep hissetsin :))
0 oy
(523 puan) tarafından

Az önce kizim agladi esim soruyor nesi var neden agliyor karni tok alti temiz karni agrisi vardi kucagima aldim kulagina fisildadim onu nekadar sevdigimi söyledim nenni söyledim gögsümde uyudu yavrum sakin olmaya calis stres yaparsan ona yansiyor malesef masaj yaptim karnina guzelce ayaklarini bisiklet hareketi yaptirdim ve gögüsüme yatirdim orada uyudu;))))

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 296 göst.
0 oy
11 cevap 371 göst.
6 Nisan 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Betul98 (237 puan) tarafından soruldu
...