0 oy
175 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (32 puan) tarafından
tarafından kapalı
Doğduğundan beri burnu tıkalı gibi normal dediler hep yenidoğan bebeklerde oluyormuş. Bugün sanki hırıltı var gibi göğsünde ya da burnunda ayırt edemiyorum ki serum fizyolojik damlattım burnuna varsa bişey diye ama bişey de çıkmadı. 2 gün önce banyo yaptırmıştım onunla alakalı mı acaba. Acile götürsem mi diyorum öyle kötü değil tabi ama ben huzursuzum bu durumdan. Yaşayan var mı acaba. 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(117 puan) tarafından
Benim bebeğimde 2 ay öyleydi canım ben hep bronşit oldu olacak diye korkuyla yaşadım ama geçti. Burun delikleri küçük olduğu için diyorlar bir de içeridekş hava kuru olduğu için geniz akıntısı olabiliyor. Ama git veya gitme diyemem her bebek farklı. 
(32 puan) tarafından
Kuzum inşaAllah öyledir insan bilmeyince tedirgin oluyor. Odaya soğuk hava makinası da aldım ama böyle olunca korktum dediğin gibi bronşit falan mı diye. Üstelik odası sıcak yani üşeteceği bir durum yok gibi bende banyodan sonra mı oldu dedim aklıma başka bişey gelmedi.
(117 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum ben de hiç geçmeyecek sanıyordum  :) inşallah sağlıkla büyüsün bebişlerimiz
(32 puan) tarafından
İnşaAllah kuzum☺️
-Reklam-
0 oy
(864 puan) tarafından
Hiriltisi var olduğu için serum fizyolojik kullandiysaniz geç kalmışsınız, bebekler ağızdan nefes alamazlar burunlarını sürekli temiz olması şart her tikandiginda tenizleyin. Ayrıca hiriltisi için öksürük eşlik ederse götürün hastaneye, balgam oluşmuş olabilir Instagram'da hekimanne sayfasında balgam masajı var onu yapın balgamı ciğerine inmesin
(32 puan) tarafından
Kuzu burnu temiz bende anlamadım bu durumu. Hırıltısı yeni başlıyor dediğin gibi balgam olabilir bakayım dediğin sayfaya teşekkür ederim☺️
0 oy
(172 puan) tarafından
Evinizde nem orani eksiktir burnu temiz olsa bile burun mukozlari tikanir siser oda yapar odayi nemlendirin 
(32 puan) tarafından
Nem için buhar makinası aldım ama yetersiz açıyorum belki de tamam daha dikkat edeyim canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 80 göst.
9 Mart 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Gkgoz (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
31 Mayıs 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Pınar G. (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 110 göst.
0 oy
2 cevap 197 göst.
27 Ocak 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Yelda Baki Toprak (17 puan) tarafından soruldu
...