0 oy
269 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (113 puan) tarafından
Sevgili anneler merhaba. Bebeğim 13 haftalık. Dün geceden beri düşmeyen ateşi var. Bugün doktora gittik ve idrar yolu enfeksiyonu var deyip piyeloseptyl ve duocid adlı ilaçları verdi. Bu ilaçları kullanan var mı acaba ? 

1 cevap

0 oy
(300 puan) tarafından
O ilaçları bilmiyorum kullanmadık hiç ama acizane tavsiyem dut kürü yapıp verebilirsiniz. Heme bebeklere hem yetişkinlere çok iyi geliyor. Enfeksiyonların hepsine çok iyi geliyor. Evimde sürekli kullandığım hastalıklara karşı  doğal bir yöntem. 
(113 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim önerin için ama dut kürü nasıl oluyor ve 13 haftalık bebekte nasıl kullanılır ki?
(300 puan) tarafından
2 yemek kaşığı beyaz dut kurusunu 2 su bardağı içme suyunda orta ateşte yaklaşık kaynamaya başladıktan sonra  5 6 dk daha kaynıyor. 0-2 yaş arası günlük 1 çay bardağı kadar içebilirmiş. 9 gün içilip eğer geçmezse biraz ara verip sonra tekrar kullanılabilirmiş. Hastalık ilk başladığında kullanmak daha kesin çözüm deniliyor. Kendimde faydasını gördüm, söylediğim pek çok insanda faydasını gördü. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Doğal bir çay jbir zararı yok ama faydası olabilir. Medikal (kimyasal) ilaç kullanmaktansa bu bana daha efdal geliyor.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 189 göst.
0 oy
1 cevap 169 göst.
0 oy
2 cevap 238 göst.
2 Temmuz 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde ♡eslem♡ (134 puan) tarafından soruldu
...