0 oy
684 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (46 puan) tarafından
Merhaba sevgili anneler ,

Bebegim bir hafta sonra 3 ayini doldurmus olucak. Doktorumuz hala en fazla 3 saat ac kalabilecegini ve gece de 3 saatte bir uyandirip.emzirmem gerektigini soyledi. 

Etrafimdaki buyukler ise uyandirmadan sabah kendi uyaninca vermem gerektigini soyluyor sizlerin fikirleri neler bu konuda ? 
Bebek Ayı 3 ay

10 Cevaplar

0 oy
(171 puan) tarafından
Sız 4 saatı gecirmeyın bu surecte 6 aylık olainai kadar uyandırıp emzırın, 6 aydan sonra genelde uyandığında emzırın 
(46 puan) tarafından
Teşekkür ederim:) cevabınız için
-Reklam-
0 oy
(20 puan) tarafından
Bizim 4 ay olucak canım 3 aylık iken bende 2 saatte bir emziriyordum doktora sordum nezaman uyanırsa o zaman emzir kendisi uyansın artık büyüdü açıktıgını hisseder  dedi 3 aydan sonra hep kontrollü gidiyorum 2 saatte bir 3 saatte bir en fazla 3 bucuk saati geçirmiyor benimkisi tabi ben aç kalkıcak diye üzülürken kendisi uyanıyor sende takip et istersen bide doktoruna sor her doktor farklı olabiliyor canım 
(46 puan) tarafından
Anladim canim teşekkür ederim:)
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Ben 40 imiz ciktigindan beri kendi ne zaman uyanirsa o zaman emziriyorum suan 4 aylik hala da oyle yapiyorum gelisimi kilo alimida normal gece uykusu onemli kizimda da oyle yaptim hatta bazi uyku egitimk verenler 4 aydan sonra istenirse gece beslenmesini bile kesebilirsiniz diyor o ne kadar dogru bilmiyorum ama oyle diyenler var bence gelisimi normalse hic uykusunu bölmeyin 
(287 puan) tarafından
Biz 37 gunluguz gelisimi kilosu iyiyse gece kendi uyandgnds emzir dedi doktormuz
(1,241 puan) tarafından
Cunku gece uykusu bebeklerin gelisimi icin önemli
0 oy
(30 puan) tarafından
Valla benim bebeğim de 1 hafta sonra 3 aylık olacak bende kalktığında veriyorum uyurken vermiyorum cnki uyurken gaz çıkarmıyorlar sorun oluyo bida ben kalktığında veriyorum sorun olmuyo zaten acıktığı için kendi kalkıyorlar 
0 oy
(321 puan) tarafından
Biz 4 aylığız ben 3 4 saatte bir kaldırıyorum zararını görmedim 
0 oy
Profil image (361 puan) tarafından
Oğlum 3.5 aylık kilo alımı cok iyi, gece kendisi ne zaman uyanırsa  o zaman emziriyorum beslenme kadar uykuda cok önemli onlar için. Zaten aciktiginda emzirmeden durmuyor kıyamet kopuyor :) 
0 oy
Profil image (75 puan) tarafından
Bizim de bir hafta sonra 3 ayımız bitecek. Bizim Dr ne zaman emmek isterse emdir saate bakma demişti. Geceleri ise acıkınca kalkar demişti. Ben sadece 1,buçuk ay geceleri de 2 saatte kalkıp emzirdim sonrasında geceleri o kalkınca yada ağlayınca emzirdim. Zaten bebiş de 3 saatte yada 3 buçuk saatte kendi kalktı. 
0 oy
(556 puan) tarafından
Kendi acıktıkça uyanır artık. Benim oğlum 40 dan sonra kendi keyfine göre takıldı 2 ay dolana kadar 3 saati geçirmemeye çalıştım ama derin uykudayken asla uyandıramazdım. O zamandan beri bıraktım kimi gece 6 saat uyur kimi gece 3 saatte bir kalkar. Bu aralar atak haftasında saat başı ağladığı da oluyor. Yani artık akışına bırakabilirsiniz. Bebeğinizin gelişiminde bir sıkıntı yoksa. 
0 oy
(122 puan) tarafından
Oğlum 4 saatte uyanırdı çok acıkmış olurdu birinci ayında bu at 2 saate bir uyanıyor. Gelişimimiz gayet iyi şuan. 
0 oy
(94 puan) tarafından
Aynıyız bizde 10 gün sonra 3 ay doldurucaz ben uyandirmiyorum kendi uyaninca doyuruyorum akşam 10 la 10 buçukta arası doyuruyorum gece kendisi 1 le 2 arasında uyanır çok şükür bir sıkıntı olmadı.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 209 göst.
0 oy
5 cevap 485 göst.
0 oy
6 cevap 228 göst.
0 oy
3 cevap 125 göst.
...