0 oy
181 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (128 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ne zaman biraz daha güçlü hissedeceğim 

Hayatta en güçlü yanım Kendime olan güvenim di ama bebek olunca işler değişiyor zayıf hissediyorum her zaman değil ara ara oluyor bu his..

herkes mi böyle annelik duygusu mu bu sanki yetemeyecekmisim gibi yapıyorum ama hep bi endişe...

4 Cevaplar

+2 oy
(1,406 puan) tarafından
Çünkü tüm sorumluluğu sana ait bir can getirdin dünyaya ve evet herkes böyle hissediyor. Annelik böyle işte önceki hayatında her şeyi bildiğini zannedersin ama küçücük can aslında bildiklerinin bir hiç olduğunu öğretir sana. Bu hep böyle olacak ta ki bebeğin kendini ifade etmeye başlayana kadar. O aşamadan sonra biraz daha rahatlıyor her şey. 
-Reklam-
+1 oy
(1,426 puan) tarafından
İlk çocukta öyle .. ikinci çocukta o kadar rahat oluyor ki insan..ilk çocukta her şey saatliydi yemesi uyuması vs.. ikinci çocukta daha rahatım kendini kasma sende olan bize oluyor yıpranıyoruz
+1 oy
(352 puan) tarafından
Oğlum 1 yaşında huzursuzlamdığı zaman benimde aklıma gelir ama değil yani. Tek yetebilecek onlara biziz. Zaman zaman böyle hissetmemiz  normal. 
+1 oy
(1,339 puan) tarafından
Aksine anne olduktan sonra cesaretim arttı hiç olmadığım kadar cesur ve güçlüyüm çok şükür hep daha iyi nasıl yaparım diye düşünüyorum sanırım annelik bu bir yani yetemeyecek gibi bir yanı hep daha iyisini isteyen 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 682 göst.
27 Mart 2024 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Melissan (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
0 oy
30 cevap 839 göst.
8 Mart 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde .......mmmmm....... (290 puan) tarafından soruldu
...