0 oy
295 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (95 puan) tarafından
Bebeğim 4 aylık daha düne kadar çok şükür iyiydi sütüm ama bu gün sütüm nedense aniden azaldı bebeğim doymuyor sürekli emmek istiyor. Göğüslerim de o kadar yumuşak ki emmekte zorlanıyor resmen bebeğim. Çok üzüldüm böyle olunca. Herhangi Bi sıkıntı falan yaşamadım beslenmeye de aynı şekil devam ediyorum neden böyle Bi anda azaldı ki sütüm. İnanın çok üzgünüm başına gelen oldum mu hiç sizce ne yapmalıyım? 

3 Cevaplar

0 oy
Profil image (91 puan) tarafından
InstGramda emziren anneler sayfasi var oraya sor doktor aninda donus yapior cok kisi ben faydasini gordum 
(95 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim yazayım bende orada.
-Reklam-
0 oy
(36 puan) tarafından
Meraj etme bebeğin fazla emdiği için süt birikmiyor sadece inşallah bir şey yok benimde başıma geliyor ama bebeğimin kilosunun maşallah ı var:) 
(95 puan) tarafından
Umarım öyledir bu gün sürekli emmek istedi hele ki akşam. Normalde emer Bi süre uyurdu bu akşam kısa kısa uyudu emmek istedi. Çok canım sıkıldı bide göğüslerim aşırı yumuşak olunca sütümün iyice azaldığını düşündüm.
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Bana da terbiye olmuştur falan dediler ama bir günde azaldı inşallah seninki öyle değildir 
(95 puan) tarafından
İnşallah. Terbiye olmasın varsın ben çok mutlu oluyorum göğsüm sütle dolup semsert olunca. Umarım bolca sütümüz olur hepimizin. mama vermek istemiyorum dilerim vermek zorunda kalmam hiçbir anne kalmaz inşallah.
(1,019 puan) tarafından
Amin ben mama takviyesine başlamak zorunda kaldim malesef çok zor gerçekten çocuğuma yetemiyorum psikolojisi. Rabbim her emzirmek isteyen anneye nasip etsin doya doya sevgiyle emzirmeyi ben çok üzülüyorum
(95 puan) tarafından
Kesinlikle öyle bu sürecin bu kadar sıkıntılı olacağını tahmin etmemiştim çok şükür sütüm iyiydi ama tabi her zaman daha çok olması için uğraştım sırf bebeğim doya doya emsin diye. Bu gün de tam tersi neredeyse göğsüm hiç dolmadı gece bile. Bebeğim de kısa aralıklarla uyanınca içim Bi  tuhaf oldu. İnşallah tüm anneler emzirmenin o güzel tadını alır doya doya. Cevabın için çok teşekkür ederim canım.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 470 göst.
24 Şubat 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 165 göst.
0 oy
5 cevap 212 göst.
16 Temmuz 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Gözdeuçr (2 puan) tarafından soruldu
...