0 oy
303 göst.
Profil image 3-6 ay arası bebekler kategorisinde (6 puan) tarafından
tarafından kapalı
Yeni doğdu 20 günlük çok sancısı var yatmıyor gaz damlası olarak zinco veriyor ne yapabilir başka oda etki etmiyor bilgi verir misiniz?
Bebek Ayı 1
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(234 puan) tarafından
Biogai ve sap simpleks iyi gelmişti bize. Zinco fayda etmedi maalesef. Biogai bağırsak düzenleyici probiyotik ve gaz damlası ile beraber kullanılırsa çok iyi geliyor ama düzenli kullanılması gerek. 
-Reklam-
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Hangi gaz damlasi olursa olsun kullanma talimatina uymaniz onemli. Ben zinco kullandim sabah aksam hep ayni saatte veriyordum, uyuyosa bile agzina damlatiyodum 3 ay kullandim çok isime yaradi. Bazi damlalarda emdikten hemen sonra veriliyomuş mesela. Masaj zaten yapiyorsunuzdur, hep yapin. 
0 oy
(214 puan) tarafından
Zinco ve probiyotik kullanması lazım. İkisini içirip üzerine emzirsin. Biz böyle kullandık 
0 oy
(68 puan) tarafından
Karnına zeytinyağı sürün ve sıcak havlu koyun iyi gelir bisiklet sürer gibi bacaklarını hareket ettirin bize en iyi bunlar geliyordu gaz damlaları pek işe yaramıyor bence her emzirme sonrası gazını mutlaka çıkarın birde anne rezene içsin sabah akşam 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,091 göst.
4 Mart 2021 36-48 ay arası bebekler kategorisinde Kül kedisiii (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 504 göst.
0 oy
2 cevap 357 göst.
16 Mayıs 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Elifmrat (16 puan) tarafından soruldu
...