0 oy
258 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (1,204 puan) tarafından
tarafından kapalı
Ben suda haşlanmış  birşeyi asla yiyemem yumurta olsun patates olsun geçen eşim çok zorladı çocuk emziriyorum ona vitamin olsun dedi yumurtayı az yedirdi bana zorla ben çok kötü oldum çocuğumda gecermi bilemedim ben hiç yemedim yiyemiyorum yediğim zaman ise çok kötü oluyorum kusmaya başlıyorum ve nefesim kesiliyor ve hıçkırık tutuyor ve ağzıma o tat geldikçe midem bulanıyor bebegimdede öyle olurmu çok merak ettim yediğimde hastanelik oldum çocuğumda 2 gün karnı ağrıdı bilen varmı ?
Bebek Ayı 60 gunluk
notu ile kapatıldı: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden konu dışı sorular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevaplar

0 oy
(67 puan) tarafından
Bence siz küçükken falan tiksinmişsimiz sonra da öyle kalmış. Eğer siz yemekten tiksinirseniz süte geçiyormuş öyle dedi birisi bana. Soğuk bişey yerseniz süte geçiyormuş. Yani süte geçmiş olabilir siz tiksindipiniz içşn bebek de tiksnmiş olabilir. Siz emzirirken tiksindipiniz şeyleri yemeyin bence. Sevdiğiniz şeyler daha çok yarar. Ama çocuk ek gıdaya geçince çocuğa verin belki kendisi yerse bişey olmaz. 
(1,204 puan) tarafından
Öyle yapacağım çünkü sıcak içince bisey bebeğimin ağzı yanıyor dudakları şişer soğuk su içince gozleri capaklaniyor ben ofkelenince stresli olunca bebeğimin karni ağrıyor. Herşey sütten geviyor acaba odamı öyle oluyor dedim doktor sordum olmaz dedi öbürüne sordum olur dedi herşey anne sütünden geçer dedi bilemedim
(67 puan) tarafından
Bana ilk başta sıcak soğuk şeylerin geçmesi çok ilginç gelmişti ama olabilir geçiyor begnce. Zaten yediğimiz acı ekşi şeyler ymeklerin tadı falan geçiyor. Şimdi kıyaslamak gibi olmasın da köyde bizimkilerin ineği var ot yiyince farklı oluyo sütün tadı yem yiyince farklı oluyo  sonçta bizimki de süt geçiyor bence yediklerimiz etkiliyor.
(1,204 puan) tarafından
Banada öyle geliyor ben çocukken de yemiyormusum annem söyler oldum olası böyle çok kötü oluyorum
-Reklam-
0 oy
(516 puan) tarafından
Öyle şey süte nasıl geçebilir ya bilimsel bakın az büyüklerin uydurması üşütme sürün üşütür vs 
(1,204 puan) tarafından
Bilmiyorum doktorda sordum oluyor dedi başkasına sordum olmuyor dedi anlamadım valahi

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 553 göst.
0 oy
1 cevap 291 göst.
0 oy
3 cevap 296 göst.
0 oy
5 cevap 140 göst.
...