0 oy
130 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (16 puan) tarafından
Kızım 47 günlük sütüm yetmiyor mama vermek için uğraşıyorum hiç bir mamayı yemiyor yese bile hemen daha midesine gider gitmez kusuyor ne yapmam gerek nerdeyse tüm mamaları aldım yine aynı zorla gönlü oluyor aç kalınca içiyor kusuyor doktor bişey demiyor grip olmuş antibiyotik verdi acaba grip geçince içer mi bilgisi olan var mı ?

 Bide kakasını yapıyor sürekli karnı doymazsa sürekli kaka yapamaz diye düşünüyorum ama bilemedim huzursuz aç olduğu için mi yoksa grip ondan mı ?
Bebek Ayı 47

2 Cevaplar

0 oy
(152 puan) tarafından
Sık sık emzir doyduğunu bezinden anlarsın günlük dolu 5-6 bez çişli olması lazım.. Bence mamaya geçme hemen sık sık emzir.. Gripse zaten daha çok emzir ki çabuk iyleşsin.. Bazı bebekler kusan bebek oluyor benim oğlumda her emmeden sonra kusardı 6 aylıkken kusması bitti. Peynir kesiği gbi kusuyorsa korkma mide fazlasını çıkarıyor. Ama fışkırarak kokulu bir kusma varsa enfeksiyon belirtisi oluyor
-Reklam-
0 oy
(159 puan) tarafından
1. Bir kaç günlük bebeğe antibiyotik vermiş doktor ateşi falan aşırı yoksa kullanmanı tavsiye etmem. Sen bol bol emzir ztn  bebek sutunden iyileşir. Sen 3 ana öğünü kesinlikle atlama.sick yemek olarak ye. 

2. Protein ağırlıklı beslen peynir yoğurt et gibi sütün yarasın bebeğe.  

3. Günde 2 3 diş sarımsak kucuklerden yutarsan doğal antibiyotik. 

4. Bebeğine antibiyotik verirsen her hastandiginda bu bir kısır döngü olur .her verdiğinde 1 hafta sonra tekrar hasta olur. Daha sık hastanır. Bol bol emzir. 

5. Mama verme canım . Benimkizimda kusardi mamadan. Emzirdikce sutun gekir. Sana derlerse bol şekerli ye tatlı ye çikolata ye sakina sakin sürekli ve abartılı yeme o zmn sütun kalitesizlesir bebeğin doymazz sütün su gibi birşey olur. Geçmiş olsun

İlgili bir soru bulunamadı

...