0 oy
193 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (48 puan) tarafından
Hanımlar merhaba oğlum 41 günlük uykuyla alakalı sorunumuz var kucaktayken ya da ayağımda salladıgım zaman çok rahat uyuyor ancak besige yatirdigimda 5 dk sonra uyanıyor bunun sebebi ne olabilir ?
Bebek Ayı 41 günlük

3 Cevaplar

0 oy
(615 puan) tarafından
Benim bebeğimde ilk zamanlar öyleydi bizim ile yatardı sanki beşikte bir şey var gibi. Hep kolumun üstünde uyudu. 6. Ayda beşiğine alıştı asla bizimle uyumaz 11 aylık bu arada.
(48 puan) tarafından
O kadar zorlanıyorum ki bunun bir çözümü yok heralde
(615 puan) tarafından
Yok canım malesef yeni dünyaya alışıyorlar. Bol sabır bol dua ile  iyice alışcaksın annesi o da sana.  Aileden destek al canım benim.
(48 puan) tarafından
Ailemde uzakta:(  etrafımda yardım edecek kimse de yok eşim sağolsun yardımcı oluyor ama herşey yinede annede bitiyor. Çocuk bir yandan böyle yapıyor bir yandan evin düzenine yetişmeye çalışıyorum bazen çıldıracak gibi oluyorum İnan ki lütfen dua edin sizde cevabınız için de çok teşekkür ederim Allah razı olsun
(615 puan) tarafından
Rabbim sabırlar versin. Evin halini hiç düşünme. İsterse atlı koştursun. Sen hep bebeğin uyudugunda uyu dinlen . Yemek yaparken oto koltuğu var ya ona koy bebeğinde senle mutfağa girsin.  Hep pratik yiyecekler bulundur hazır hemen olabilecek şeyler yap sadece.  Youtubeden nazar duaları okuyan hocalar var ya çok darlandığında aç. Hem senin için ferahlar hem bebeğinin içi rahatlar. Çok zor bir süreç ama atlatınca balından yenmez :) gitar sesi açabilirsin. Rahatlatır. İnan bana bu geçmeyecek gibi gözüken günlerin hepsi geçecek. Nisan gibi güneşli zmanlarda bebeğin huysuz olunca dışarı çıkarıp gezdirince daha rahat etceksin. Güneşli havalar da mutlaka dışarı çıkar. Hem sana hem bebişe iyi gelcek. Günlük d3ünü eksik etme :)
(48 puan) tarafından
Yaaa o kadar iyi geldi ki  söyledikleriniz ne kadar dua etsem az :) çok rahatladım Allah razı olsun bir tek ben böyleyim sanıyorum heralde ben çocuğuma bakamıyorum deyip karamsarlığa sürüklüyordum kendimi
(615 puan) tarafından
Yok hepimiz aynıyız :) hatta ben güneşli havaları  yakaladıgımda kahvaltısını yaptırıyorum vebegimin toplamadan direk çıkartıyorum. Yoksa ev çok basıyor. Geldiğimde bacaklarım açılmış oluyor. Temiz havabın verdiği enerji ile yapabiliyorum. Ama ilk senin zamanındayken inan dünya umrumda değildi. Evi temizlicem diye harap etme kendini. Bebişinin dilini öğrenceksin. Bir vakit gelcek bir ağlamasından neden agladını anlıcaksın. Belirli zman gelcek bu ay ne alsam ona bir şey katar oyalar oynar diceksin. Sıcak havalarda geliyor bir aya oh mis :)))
(48 puan) tarafından
Ay inşallah inşallah güzel günler güneşli günler çabuk gelsin  çok sağolun moral oldunuz ❣️
-Reklam-
0 oy
(287 puan) tarafından
Destekli uyumaua alistklrinicin ole oluyor tahminimce
0 oy
(239 puan) tarafından
Canım bizde de aynı sorun var bizde 40 günlüğüz kucakta çok güzel uyuyor ama beşikte hemen uyanıyo ama ağlayınca hemen çıkartmiyorum pış pışlayip emziği verince susup uyuyo..

İlgili bir soru bulunamadı

...