0 oy
259 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (11 puan) tarafından
Eşimle ben pozitifiz, muhtemelen bebekte pozitif. 2 gündür iştahsızlık vardı bebekte. Bugün de ateş. 38i gördük calpol verdim. Şu an 37 buçuk.. Hastaneye götürsek bir şey yapıyorlar mı ? Ne yapmalıyız ? Doktoruna mesaj attım cevap vermedi..
Bebek Ayı 6

3 Cevaplar

0 oy
(77 puan) tarafından
Merhaba bende covidken bebeğim ateşlenmisti. Doktor 38 üzerinde ise hastaneye getirin dedi. Ben bebeğime duş aldırdım tüm gün önce giydirdim ara.ara ateşi yükseldi kontrol ettim yarım saatte bir öyle geçirdik birde emiyor mu bilmiyorum ama doktorumuz bize sık sık emzirin başka vereceğim bir şey yok demişti. Allah'tan acil şifalar diliyorum.
(77 puan) tarafından
Birde doktor günde 2 kez calpol verebilirsiniz rahatlatmak için demişti
(11 puan) tarafından
Sağolun tam 38 ateşi..
-Reklam-
0 oy
(37 puan) tarafından
Merhaba bizde pozitifiz bugün 3. Gün benimde 4 aylik bebeğimin 2 gün sürdü ateşi olctigimuzde 38.7 falandi ılık duş alırdık calpol verdik 4 5 saatte bir çok geçmiş olsun. Bugün hamdolsun ki geçti ateş durumu. Koca insanlar zor geçiriyoruz kimbilir nasıl ağrısı oluyordur bebeklerimizin 2 gün calpol den kimse ölmez verin korkmayın 
(11 puan) tarafından
Calpol veriyorum zaten de düşmüyor 38.1 atesi
0 oy
(2 puan) tarafından
Merhaba bizim bugün karantinamızın son günü bebeğim 5 buçuk aylık 3 gün boyunca ateşlendi 112 acılı arayıp bir çocuk doktoruna bağlanmak istediğimi söyledim ve bağladılar durumu mu izah ettim covid geçirebilecegini söylediler eğer dusuremezseniz ateşini hastaneye götürün dediler ateşi 39 a kadar yükseldi en son çare 3. Günü götürdüm orada tamamen soyduk bezi ve çorapları kaldı vücudunda ıslak uyguladık ellerini kollarını gövdesini şapir şupur ıslattım su üzerinde kurudu en son ateşten titriyordu o şekilde düşürdüm evde de uyguluyorum artık birde ayaklarının altına limon  sürüyorum direk düşüyor doktorum 4 saatte bir parol yada calpol vermemi söyledi hastaneye götürünce minik ellerine damar yolu açıyorlar çok canım yanıyor  evde kendi imkanlarinizla düşürün derim eğer çok ağır bir durum yoksa. 
(11 puan) tarafından
38.1 derece şu an. Hastanede bir sey yapiyorlar mi
(311 puan) tarafından
serum takıyorlar  bizde 7 aylıkken gevrdik hastanede kaldık

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 298 göst.
15 Şubat 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde ❥Hira'nın Annesi ❥ (431 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 113 göst.
0 oy
2 cevap 180 göst.
...