0 oy
233 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (131 puan) tarafından

Kizlar anlatabilir misiniz. Yasayanlar. Beni neler bbekliyor:(((

4 Cevaplar

0 oy
(47 puan) tarafından
3 yaşına kadar herseye hazırlıklı ol uykusuz geceler yemek yememeler ağlama krizleri asilikler vs vs vs... benim kızım 14 aylık ve 8.aydan beri Bi gece olsun huzurla uyumadık gündüz uykusu yok gece en fazla 2 saat yatar hep kucak istiyo hep emmek istiyo çok hareketli sersem sersem dolanıyorum etrafta uykusuzluktan ne yaptığımı bilmiyorum o derece yani. Tabi her çocuk farklı ama benim kızda tüm sıkıntılar var ama Bi şekilde geciyo zaman ve gözlerinin önünde nasıl büyüdüğünü değiştiğini gördüğün an herseye rağmen değer diyo insan :) 
(131 puan) tarafından
Eyvahlar olsun :))))
(533 puan) tarafından
Bende düzelmesi için sabırla bekliyorum. Bebeğim 9 aylık 1 aydır gece uykusu bozuldu çok şık ağlayarak uyanmaya başladı. 1 ay önce covit olduk. Test yaptırmadım ama bebeğimde rahatsızlandı. Dişleri de çıkıyor. Atak bitti görünüyor:)
-Reklam-
0 oy
(749 puan) tarafından
Herkesin bebegi bir olmuyor canm senin bebeginde atak olucak diye birsey yok strese sokma kendini boşa sutun etkilenir rahat ol çocuk bu zaten bunu bilerek yaptik herşeye hazirlikli olmamiz lazim sadece atak degil ki koca eşşek kadar bilr olsalar ataklari bitmez :D yani evlat bu illaki çekiceksin başında zorluk olmadan sonu guzel olan birşey yok sabrın sonu selamet yani Allaha emanet yasiyoruz bir birey olmakta kolay degil bir birey yetistirmekte kolay degil skma canını yani
(131 puan) tarafından
Oluyo ya benimkinde daha oncekileri hep yasadi:( kolay büyümüyolar evet :(
(749 puan) tarafından
Oncekilerde yasadi belki simdi yasamaz annesi iyi dusun iyi olsun mesela bnm oglum 6aylik bugune kdr hic atak yasamdk cok sukur belki bundn sonra yasiycaz bilemem ama yani dedigim gib gelip geciyo can skma :)
0 oy
(615 puan) tarafından
Geceleri oyun oynayarak geçirdik. Üç diş çıkardı atak döneminde. Biraz uzun bir süreç 40 gün gibi sürüyor. Atakta olunca gerçekten belli. Hep alttan alarak sabır çekerek dua ederek oyun oynayarak. Huyunu yakalamaya çalısarak. Ona uygun oyuncaklar alarak geçirdik :)
(131 puan) tarafından
Çok teşekkürler 40 gün mü :)) ayyy
0 oy
(147 puan) tarafından
Her çocuk farklı. Yeni geçirdik. Diş,atak ikisi baya zor oldu. Kucağımdan inmedi gece dahil. Mecbur kucağımda uyuttum. Yatırdığım an deli gibi bağırıyordu. Allahtan çok uzun sürmedi. 
(411 puan) tarafından
Ne kadar sürüyor bu durum acaba
(131 puan) tarafından
Cok teşekkürler uygulamada baya uzun gosteriyo 3 hafta kadar nekadar sürdü sizin
(147 puan) tarafından
Bir buçuk hafta anca sürmüştür. Taş çatlasın iki.  Ben de kitabı var dört haftya kadar sürebilir diyordu.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 803 göst.
4 Mayıs 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Rabia42 (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 427 göst.
0 oy
1 cevap 153 göst.
16 Nisan 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Kardem1 (609 puan) tarafından soruldu
...