0 oy
284 göst.
Profil image 3-6 ay arası bebekler kategorisinde (176 puan) tarafından
İyi geceler kızlar, şu uyku tulumu olayınj çözemedim. Tulum 1.6 tog. Odanın ısısı 23-25 arası degişiyo. Bu tulumun içine ne giydirmeliyim? Uzun kollu zıbın, alta ince pijama yeterli olur mu ? Ve tulumu giydirince üzerine bişey örtmeyeyim değil mi ? 

3 Cevaplar

0 oy
(150 puan) tarafından
Bizdeki uyku tulumu kolsuz olduğu için ben uzun kollu zıbın ve altına pijama ya da normal uzun kollu tulum giydiriyorum. Evin sıcaklığı 21-24 arası değişiyor, üzerine herhangi bir şey örtmüyorum şu ana kadar üşüme durumu olmadı kızım 3.5 aylık. Bence yeterli olur ama siz yinede garanti olsun diye emzirmeye uyandığınızda göğsünü ve sırtını kontrol edin soğuksa biraz daha kalın giydirir ya da üstüne ince battaniye örtersiniz.
Profil image (176 puan) tarafından
Dün gece evin önündeki elektrik direğine yıldırım düştü, elektrikler gitti uzun süre yapılmaz hani üşümesin diye uyku tulumunun üstüne de ince yorgan örttüm ama bilmiyodum tulumun böyle sıcak tuttuğunu ince bişey ısırmaz sanıyodum. Gece dediğiniz gibi uyandiğim bı de ne göreyim çocuk ateş gibi olmuş çok sinirlendim kendime :( şimdi ne giydireyim ne yapayım diye kafayı yedim
-Reklam-
0 oy
(6,402 puan) tarafından
Canim evinin sicakligi fazla ve 1.6 tog çok kalın olur altına birsey giydirmesen bile terler yani bizim ev 23 24 derece ben 1 tog aldim altına sadece uzun kollu zibin giydirdim cocuk yandı bebde çıkardım tulumu. Sen altına sadece zubin giydirip dene üstünü ortme coocuk yanar kuzum :)
Profil image (176 puan) tarafından
Ben dün bı de üstüne yorgan örttüm ***** gibi, çocuk hastaydı zaten ondan mı ateşi vardi yoksa sıcaktan mi neyse ateş gibiydi çok üzüldüm ya, kendime sinirimden uyuyamadım.
Şimdi bu kez giydirmesem üşür hasta olur diye tedirgin oldum ne biliyim. Ama dediğin gibi yapıcam daha iyi bence de
(6,402 puan) tarafından
Zaten tulumun amacı üzerine birdey örtmemek aldığınız markanın hangi sıcaklıkta naail giyilmesi gereken çizelgesi vardır oradan bakın
0 oy
(1,726 puan) tarafından
Bende bunu merak ediyorum tog olayları biraz karışık ama üstüne birşey ortenize gerek yok zaten uyku tulumu 
Profil image (176 puan) tarafından
Etikette bir zıbın tek gösteriyodu ama etiketten de bişey anlamıyorm ben sorun bende değil heralde  :D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 500 göst.
13 Kasım 2020 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Halimeaksu (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 297 göst.
17 Kasım 2019 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Gulderen (15 puan) tarafından soruldu
...