0 oy
203 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (161 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar bebeğim ayın 7sinde tam 5 aylık olacak inşallah. İnanın pazar gününden beri ne yaşadığımı bilmiyorum. Sürekli ama sürekli ağlıyor kucağıma alınca susuyor. Etrafımdaki herkes bu çocuğun bir yeri ağrıyor sen bunu bı doktora götür diyor ama ben bebeğim 2 aylıkken idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle hastanede tedavi gördük. K nedenle hastaneden korkuyorum. İnsanlar böyle dedikçe tamamen korkuyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Memeyi bile bazen almıyor o derece çığlık çığlığa ağlıyor. Nedeni ne olabilir bu durumu yaşan anneler var mı bana yardımcı olur musunuz

2 Cevaplar

0 oy
(118 puan) tarafından

Merhaba, bebeğiniz atak haftasında olabilir. 19.haftada başlayan bir atak dönemi var. Sadece anne ister, sürekli ağlar ve meme dahi verseniz susturamadığınız zamanlar olabilir.. Buna eşlik eden gaz sancısı da varsa sizi biraz zorlayabilir.. Tabi öncelikle doktora gidip rutin muayenenizi yaptırmalısınız

(161 puan) tarafından
Gerçekten benim artık doktor fobim oldu. Herşeyden korkar oldum. Bı kızım daha var yakında 2 yaşına girecek. Sürekli diken üstündeyim ben. Nesi var diye düşünmekten inanın yoruldum. Birde tıpkı anlattığımız gibi meme dahi versem susmuyor bazen.
(118 puan) tarafından
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. İnsan ne yapacağını şaşırıyor bir de sürekli çevrede uyaran, karışan insanlar olunca ister istemez acaba mı dedirtiyorlar insana..
Şu Web adresine bi bakın isterseniz ataklar ile ilgili bilgiler var. Bu durumlar size uyuyorsa biraz beklersiniz, bebeğinizin durumuna göre tekrar doktora gitme fikrini düşünürsünüz..

https://mutlubebekler.com/bebeklerde-buyume-ataklari
(161 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ilginiz için
-Reklam-
0 oy
(380 puan) tarafından
Atak veya diştir canım nedeni 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 233 göst.
0 oy
3 cevap 224 göst.
14 Ocak 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Selcannn1 (529 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 119 göst.
5 Ocak 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Gulsah96 (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 271 göst.
...