0 oy
251 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (3 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar oğlum 18 aylık ve aşırı sinirli. Herşeye ağlıyor vuruyor ısırıyor ve iyice zarar vermeye başladı. Nasıl üstesinden geleceğiz bilmiyorum. Isırmaya çalıştığında kendimden uzaklaştırıyorum bu seferde sarılmak istiyor tamam diyorum sarıldığında ise yine ısırıyor. Tam olarak konuşmuyor da ne yapacağımı şaşırdım. Siz neler yaşadınız yada neler yaptınız bir önerisi olan var mı?
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(1,726 puan) tarafından
Bır pedegoga gidin derim böyle her ısırmaya kalktinda siz sarildiniz da bunun yanlış olduğunu zor öğrenir 
-Reklam-
0 oy
(39 puan) tarafından
Bence biraz tepki koy oyle birsey yapmamasi gerektigini anlayacagi yuz ifadeleri sergile uzulmek gibi veya kelimelerini sarki soyler gibi dile getir hosuna gidince yanlis oldugunu anlayacaktir ama yinede uzmanla gorusmenizi tavsiye ederim allah yardimcin olsun :)
0 oy
(6,550 puan) tarafından
Oğlum ısırır hayır diyorum sonra öpüyor ısırcakmış gibi bu sefer kendi yaklaşıp hayır diyor. O zaman dokunmuyorum daha çok ısırmaya kalkıyor göz hizasına inip hayır diyorum canım 
0 oy
(651 puan) tarafından
Benim oğlan da ısırıyor sürekli hcibirseyden de anlamıyor hayır diyorum kendimden uzaklaştırıyorum ağlıyor buyuyene kadar çözüm yok gibi 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 132 göst.
0 oy
0 cevap 98 göst.
0 oy
1 cevap 190 göst.
0 oy
6 cevap 669 göst.
...