0 oy
127 göst.
Ek gıda & Beslenme kategorisinde (25 puan) tarafından
Benim kızım 5 aylık olmak üzere. Şu an hem anne sütü alıyor hem de bakıcısındayken sütümü veya mamayı biberonla içiyor. Basından beri avent biberon kullanıyoruz evde 2 tane avent biberon var ama su an 3.biberona ihtiyacımız oldu bu kez lansinoh almak istiyorum ama aynı anda hem avent hem lansinoh kullanmamız sorun yaratır mi yoksa hep aynı markadan mi gitmeliyim kararsız kaldım. Fikri olan yardımcı olabilirse çok sevinirim.

4 Cevaplar

0 oy
(4,095 puan) tarafından
Ben aynı anda lansinoh ve wee babynin pompasının yanında çıkan biberonu kullanıyorum. Ama daha çok lansinoh agirlikli gidiyoruz. eğer Bebeginiz büyükse biberon değişikliğini yadırgayabilir. Biz daha küçüğü anlamıyor  :)
(25 puan) tarafından
3 gün sonra 5 aylık olacak gün de 1-2 kez biberon kullanıyoruz ama bizdekiler küçük olduğu için büyük biberon almışken lansinoh deneyelim dedik ama nasıl olur bilemiyorum, teşekkür ederim yorumunuz için:)
-Reklam-
0 oy
(272 puan) tarafından
Ben 3 ay boyunca avent+lansinoh kullandim gunde sadece 1 kez biberonla besliyorum. Su an 4 aylik bebegim son 1 aydir aventle beslenmek istemiyor. 
0 oy
(670 puan) tarafından
Memnunsaniz neden değişiklik tercih ediyorsunuz?
0 oy
(1,726 puan) tarafından
Samimi söylüyorum evde 5 marka biberon var sadece ama sadece aventi kabul ediyor avent kullanan bebek başından beri çok zor başka bir markayı tutması ben Chicco aldım çok beğenerek asla almadı tabi sizin bebeğinizden emin olamam 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
0 oy
2 cevap 149 göst.
0 oy
2 cevap 355 göst.
0 oy
5 cevap 189 göst.
27 Ocak 2023 Ek gıda & Beslenme kategorisinde Hilalzeynepp (270 puan) tarafından soruldu
...