0 oy
200 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (148 puan) tarafından
Bebeğim 14 günlük. Emziriyorum bazen hemen alıyor dakikalarca emiyor bazen ise ittiriyor kafayı geri atıyor ağlıyor aç olduğu belli aranıyor.zorluyorum alması için süt ağzında görüyorum ama baya direniyor. Mama da vermistim en son düne kadar günde 1 kere. Biberona alıştı desem memeyi hic almazdı sanırım . Doktor mamayı verme artık dedi sütüm yeter diye. Her emzirmeden sonra gazını çıkarıyorum ayrıca altını değiştirirken yan yatırıp bacak ve koluyla gaz masajı yapıyorum. Mesela bugün saat 4te almamak icin çırpındı zorladım biraz pek almadı sonra 6 da verdim hemen aldı baya emdi sebebi ne olabilir acaba?
Bebek Ayı 14 günlük

3 Cevaplar

0 oy
(186 puan) tarafından
1 aylık oluyoruz yarın ama maalesef doğduğundan beri benim bebeğim de aynı. Nedenini anlamadığım şekilde bazen gerçekten emmeyecek anlaşıldı diyorum bazen de tam tersi alıştık artık emiyor diyorum ama yok hep bir dengesizlik var şaşırdım bende. Gaz probleminden olabilir mi acaba diyorum ama bilemiyorum doğduğundan beri böyle yapıyor. Fikri olan aydınlatsın lütfen...
(148 puan) tarafından
Yenidoğanın ilk birkac hafta gaz sancısı olmazmış doktor öyle  demişti memeyi bazen alıp  bazen  almamasını da sorucam doktora.
(186 puan) tarafından
Evet öyleymiş sormak lazım ben de anlam veremiyorum gerçekten insan ekstra bir yoruluyor böyle olunca emziricem diye perişan oluyorum bazen
-Reklam-
0 oy
(221 puan) tarafından
Gaz sancısı olduğu zamanlar almıyor olabilir bazı bebekler ne yaparsak yapalım gazi bitmiyor malesef 
0 oy
(15 puan) tarafından
Canim benimde öyleydi ilk ay aile doktorumuza götürdüm onun yanında emzirip gösterdim bebek göğsü tam alamadığı zaman oyle yapıyormuş göğsü doğru bi şekilde kavradiginda emiyor tam alamadığı zaman kendini geriye itip ağlayabilirmus.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 519 göst.
0 oy
1 cevap 155 göst.
0 oy
2 cevap 241 göst.
0 oy
7 cevap 203 göst.
12 Ocak 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Azkabannn (318 puan) tarafından soruldu
...