0 oy
202 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (75 puan) tarafından
Kızım 14aylık Gündüz uykularını teke düşürdük  2- 2,5 saat uyuyor.. Karnını doyurup biraz oynayıp yatırıyorum ama gece uyanıyor 3-4 saat uyumuyor. Bu aylardır böyle uykusu açılıyor uyumuyor. Gece beslenmesini kesip deniyorum yine aynı.. Önerisi olan var mı 

3 Cevaplar

0 oy
(380 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Benim oğlumda ara ara yapıyor onu. Uyandığında ne yapıyorsun ? 

Ben yataktan çıkmıyorum. Baktım oyuncaklarını falan alıyor yatak odasının kapısını kapatıp oyuncaklarını almasını engelliyorum. Yatağa çıkıp çıkıp iniyor 2-3 saat uyumuyor sonra gelip kendi kendine uyuyor ki sallayarak uyutuyorum normalde bayadir bıraktı. Aslında bebekler evlerde yorulmuyor eee doğal olarak 2-2,5 saatte vücutları dinleniyor. Havalar Güzel iken her gün yarım saatte olsa dışarı çıkardım baya düzelmişti uykusu. Ama yağmurlardan yine çıkamıyoruz. Bu sefer uyanık kalmıyor ama gece çok mizikliyor.
(75 puan) tarafından
Gece hem ben daha çok da  babası kalkıp tekrar uyutmaya çalışıyoruz.. Ben beşikten çıkarmıyorum ama babası bir iki saat uyutmaya çalıştıktan sonra dayanamayıp çıkarıyor yarım saat odada dolaşmasına izin veriyor ve sonra tekrar yatırıp uyutmaya çalışıyor.. Bendeyken de   2saatte ancak uyutuyorum zor dalıyor..
Dışarı az çıkarabiliyorum çalışıyorum gelince de ek gıda akşam yemeği  bebeğin uykusu derken fırsat olmuyor..yazın daha çok çıkarabiliyordum uykuları daha iyiydi sanki dediğiniz gibi.. Uykusunun açılmasının yorulmaması ile alakalı olabilir ama o kafar hareketli ki maşallah benim tüm enerjim düşüyor peşinde dolanmaktan..
(380 puan) tarafından
Maşallah:)) Dışarısı hareketten ziyade daha çok hava almak iyi geliyor bence. Arada balkona falan çıkartmaya çalışın en azından işten geldikten sonra 5-10 dakika da olsa.Akşamları uykudan yarım saat önce falan yoğurt, ayran verin eğer sevip yiyorsa belki faydası olur. İnşallah düzelir uykuları bizim bebeğinde sizinkinin de.
(380 puan) tarafından
Eğer çok fazla zorlanıyorsanız bay bay damla ve hümana gece çayını araştırın isterseniz bir.
-Reklam-
0 oy
Profil image (777 puan) tarafından
tv fln izletiosan o yüzden uyumuyo cnm 
(75 puan) tarafından
İzlemiyor diyemeyeceğim bazen işim olduğunda açıyorum telefondan da bebek şarkılarını dinletiyorum ara ara.. Yanlış yaptığımı bilip yaptığım bir şey bu malesef... Bunun etkisi varmıdır bilmiyorum.. Fakat günlük ona öğrettiğim şeyleri de tekrarlıyor gece örneğin saate tik tak diyor öpücük atmayı alkış yapmayı ceee yapmayı biliyor ve bunları tekrarlıyor..
0 oy
(123 puan) tarafından
Gündüz uykusu fazla geliyor olabilir mi?

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 162 göst.
7 Nisan 2022 24-36 ay arası bebekler kategorisinde feyzacicek (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 242 göst.
0 oy
1 cevap 110 göst.
0 oy
2 cevap 106 göst.
26 Mayıs 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Gözde23 (20 puan) tarafından soruldu
...