0 oy
224 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (119 puan) tarafından
Merhaba, 

Bebegim 35 gunluk. Gun icerisinde bebegimi 3 saat te bir besliyorum. Once meme sonra mama seklinde. Emzir gazini cikar. Mama yedir gazini cikar. En az  1 saat geciyor. Sonra uyutmaya calisiyorum. Son care memeyi veriyorum. Orda uyuyakaliyor. Yatagina her koydugumda uyaniyor. O yuzden meme de uyumasina izin veriyorum. Ve tum gun boule geciyir. Gun icerisinde uyumaya firsat bulamiyorum. Hatta yemek bile yapamiyorum. Gun icerisinde uykusuz kaldigim ve dinlenemedigin icin gece uyanmakta gucluk cekiyorum. Alarmi falan hic duymuuorum. Bu gece bebegim 6 saat ac kaldi. Coook kotuyum bu kadar ac biraktigim icin. Masum melek o. Ben de sirf uyuyum diye ac kaliyor. Belki sinir sistemi gelisimine.etki ediyor. Ben uyuyum diye sagliksal bir sorunu olmasi beni mahfeder. Kizlar ne.diyorsuniz. tavsiyeniz var mi?  su an cok uzfun be mutsuzum
Bebek Ayı 1

3 Cevaplar

0 oy
(1,726 puan) tarafından
Dört aylık hala gece başı bir kalkiyoruz emmese bile öyle bı bir tür atıyoruz 
-Reklam-
0 oy
(295 puan) tarafından
Canım tabbi ki o kadar uzun aç kalması iyi değil ama açıksa çığlık kıyamet ağlaması lazım..ağlamıyor mu hic
(119 puan) tarafından
Vallahi canım uyanmıyor da ağlamıyor da Ben panik bir şekilde kalkıyorum hemen uyandırıp besliyorum uyanmaması da bir tuhaf değil mi
(295 puan) tarafından
Sana bu mesajı yazdıktan sonra bebeğimin gece 6 saat uyanmamasi:)))kucağına alıp uyandırmaya emzirmeye çalışmam ama onun uyumaya devam etmesi:)))
(119 puan) tarafından
ahahahhh....
Ben de buraya ne yazsam ne tavsiyesinde bulunsam gecesine tersi beni buluyor. Eşim hatta nooolir yazma modunda
0 oy
(19 puan) tarafından
Merhaba, gün içerisinde daha sık beslemelisiniz. Benim bebeğim 2 aylık olacak. Gündüz hiçbir şekilde bir saati yok. İstedikçe emziriyorum. Mızıklanıyor emziriyorum. Her emzirdikten sonra altını değiştirmenize gerek yok bence. Kaka yapmadığı sürece. İyi emici bir bez varsa zaten pişik yapmaz. Gündüz o uyuyunca uyumaya çalışın ki geceye enerjiniz kalsın. Gece de ben 3 saatte bir kalkıyorum. Çoğu zaman ben kalkmadan o basıyor çığlığı. Sizin bebişinizin de acıkınca ağlaması lazım ama 6 saat kesintisiz uyuması maşallah diyorum.

Kendinizi şartlamalısınız. Evde birileri varsa onlardan destek isteyin. Eşiniz yanınızda uyuyorsa bebek ağlayınca belki o uyanıp sizi uyandırabilir. Ama 6 saat uzun bir süre açıkçası. Bebeğimiz daha küçük.sık sık  Beslemeye özen gösterin. Kolaylıklar dilerim. Allah yardımcınız olsun. Tek olunca eve, çocuğa yetişmek zor oluyor. Kendimizi görecek hal kalmıyor. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 126 göst.
0 oy
4 cevap 121 göst.
14 Nisan 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Edabilgic (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 173 göst.
3 Şubat 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Esra.41 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 192 göst.
18 Aralık 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Diamondflying (133 puan) tarafından soruldu
...