0 oy
122 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (7 puan) tarafından
Merhabalar 7 aylik erkek bebegim var. Surekli idrar kulturunde bakteri ürüyor. Sunnet ettirmemizi önerdi doktorumuz. Sünnet ettirdik ve buna ragmen yine tekrarladi. Defalarca hem igne hen antibiyotik tedavisi gordu ama malesef cozum olmadi. Doktorumuz cocuk nefroloji bolumune gitmemiz gerektiginu soyledi. Arastirilsin dedi. Cok canım sıkkın. Anneler basina boyle bisey gelen varmi. Nefroloji bölümu napiyor nasil testler istiyor. Nasil kurtulucaz bundan bilmiyorum. Birde nefroliji bolumune direk randevu alinmiyormus. Cocuk doktorunun acmasi gerekiyormus. Bizi takip eden doktor ozel tip merkezi doktoru. O acabilir mi yoksa nefroloji bolumune gidecegimiz hastanenin cocuk doktorumu acmasi gerekiyor. Lutfen yardimci olurmusunuz. Bilgim yok cok bunaldim.

1 cevap

0 oy
tarafından
 Benim kızım da geçirdiği idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle nefroloji bölümünde takip ediliyor. Her ay idrar tahlili ne çağırıyorlar. Böbrek ultrasonu çekiyorlar 4. Ye yapıldı. Ilaçlı görüntüleme yapicaklar biraz daha büyümesini bekliyorlar 5. Ayını doldurdu. Ben İzmir'de yaşıyorum 9 Eylül üniversitesi Hastanesi'nin çocuk Hastanesi'nde yapılıyor bunlar. Yaşadığınız şehirde varsa böyle üniversitenin çocuk hastanesi çocuk doktoruna randevu alın o sizi yönlendirir.
(7 puan) tarafından
Anladim peki herhangi bir tedavi uyguluyolarmi. Idrar yolu enfeksiyonunuz gectimi. Kontrol amacli mi her ay cagirip bakiyorlar. Neden oldugu anlasildimi, bobrekleri hakkinda bisey dedilermi.
tarafından
1 aylıkken enfeksiyon oldu. 10 gün antibiyotik tedavisi gördü. Enfeksiyon geçti tekrar etmedi. Şimdilik sadece takip ediyorlar ve böbreklere bir hasarı olmusmu onu kontrol ediyorlar. Tekrar eden enfeksiyon için ne yol izlerler bilmiyorum sizi yanıltmak istemem.
(10 puan) tarafından
Bende İzmir'de yasiyorum benim kızda yaklaşık bir aydır kültür veriyoruz  sürekli üreme yapıyor. Nefrolojiye sevk etti Tepecige götürdüm tatlil verdik yeni onun dışında birşey yapmıyorlar mi. Sizin çocuğunuzda geçti mi acaba
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 166 göst.
0 oy
2 cevap 118 göst.
1 Mayıs 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nur34 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
25 Nisan 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Muazzz (32 puan) tarafından soruldu
...