0 oy
186 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (11 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Merhaba hanımlar. Burda Bebek kilolarıyla sürekli post açılıyor. Zayıf olsa tavsiye isteseler anlarım ama maşallah bebekleri o kadar kilolu ki. Burda görünce ben tedirgin oluyorum acaba benim kızım zayıf mı. Kızım 6 aylık 7kilo 62 cm kafama çok takıldı sadece anne sütü alıyor. 

4 Cevaplar

+1 oy
(541 puan) tarafından
Egolarını tatmin ediyorlar. En sinir olduğum post türü. 
-Reklam-
+1 oy
(647 puan) tarafından
Ne burda nede dısarda yapılan yorumlara bakmayın siz sağlık ocağındaki ebeleri bile takmayın  sadece çocuk doktoruna güvenin o iyi diyorsa iyidir bir sıkıntı olursa zaten gereğini yapar
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Bende sadece anne sütü veriyrum ikizimin tekide 6.ayinda 7 kg idi digeride 8.200 grdi.dogum kgsun 2li kglardaysa bence çok iyi.600 Gr 1 kg arası alınca iyi deniliyor.her çocuk bambaşka ilk kızım her ay 2 kg yakın alıyordu mesela.
(335 puan) tarafından
Kıyas yapmamak adına kızımın kg sunu yazmıtorum ama ona bikr öz annem zayıf diyor. Yanıma geldi tatil amaçlı. Bu kız doymuyor bu kıx zayıf diye diye en sonunda sinirlerimi bozdu akşam agladım. Milletin kayınvalidesi der benim ise öz annem.
(1,300 puan) tarafından
Niye kıyas olsun canm ben kimseyle kıyas etmem.bence hiçbir anne etmez.olanimiz bu napalm biz anne olarak elimizden geleni yapalm.gerisi bebeğin bünyesi ile ilgili. 3 günlüğüne gelip niye öyle konuşmalar yapiyor yani eline ne geciyor annenizin bilmiyorum.ilk anneliginiz olabilir bilmiyorda olabilirsiniz kimse annesinin karnnda ogrenmiyorki. Destek olmak varken.hic ağlama canm Allah'ın izNiyle ek gıdaya geçince desteklersin.tarhanasiydi muhallebisiydi.balik yagiydi falan toplar. Rabbim can sağlığı versin yeterki.simdi 17 aylık olacağız biri 10.5 diğeri 10.9 Gr olmuş.cok şükür.anne olarak elimden geleni yapıyorum.eminim sende yapıyorsun hiç takma bu bir süreç.
(335 puan) tarafından
Ya zaten kg lu sayılır kızım. Dr aylıklarından önde gidiyor dedi ama annem istiyor ki yanakları dolu olsun. Boyu da uzun. Yanaklaeı dolmaz bu kızın diyorum anlatamıyorum :))
(1,300 puan) tarafından
Allah sağlık versin canm tek gerçek  bu.kg alacaklar hareketlenip verecekler böyle büyüyüp gidecekler ins.
0 oy
(690 puan) tarafından

Kız bacım sen ne takıyorsun kafaya. Manavdan aldığın domates bile farklı farklı :D hiç takmam kafaya. Benim bebiş 5.5 aylık 6.800 kg 63 boy.

Asla kıyaslama da yapmam sen ben bir miyiz bebekler bir olsun


İlgili bir soru bulunamadı

...