0 oy
121 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (17 puan) tarafından
Bebeğim 1 aylik sütüm yetmediği için mamaya başladık malesef biberon kullandık sonda kaşık biberonla yapamadık hep mama döküldü ziyan oldu biberona alisinda meme reddi başladı bu sorunu yaşayıp çözen annelerimiz var mi yardım edin

3 Cevaplar

+1 oy
(1,041 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
İmkanınız varsa emzirme danışmanlığı almanızı tavsiye edebilirim. Çünkü bebeğe ve size özel bir durum bu. Ama eminim burada bebeği aç bırak en son memeyi ver o zaman alır diyenler olacaktır onları lütfen dinlemeyin. Bebeği ağlatarak yapılan hiçbir eylem iyi bir sonuç vermez. Eds deneyebilirsiniz. Biberonu emerken arada hızlıca memeyi ağzına verebilirsiniz. Yoğun akışlı biberon kullanmayın her zaman yavaş olsun. Birlikte duşa girin bebeginizle. Bol bol ten tene temas ve duş sonrası emzirin. Yarı uykulu veya yeni uyandığında meme verin. Sürekli meme teklif ederek, duş ve ten tene temas ile aşılabilir genelde bu sorun.
-Reklam-
0 oy
(214 puan) tarafından
Canım önce meme sonra mama olacak şekilde sırayı takip et , mümkunse evin de sıcaksa eğer sen ve bebek çıplak olacak şekilde bebek memende dursun ,ten tene temas sağlayın daha çok küçük eminim hemen alisacaktir ,kendine sıkıntı yapma önce senin rahat olman lazım ,bir de bebek memedeyken sürekli bebeğin yüzüne küçük küçük masaj yap saçını okşa .
0 oy
(59 puan) tarafından
Memeni reddedince ısrar etme al dik pozisyona pis pisla sonra diğer memeni dene ben öyle yaptim... 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 58 göst.
4 gün önce 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Aysedogan (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
5 gün önce 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Sedadz (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 166 göst.
0 oy
6 cevap 177 göst.
...